Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez snimljeni su u luci u španjolskoj Mallorci, gdje su pristali svojom jahtom.

Galerija


Nakon što je Portugal ispao s Europskog nogometnog prvenstva, nogometaš Cristiano Ronaldo uputio se na zasluženi odmor.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

Sa svojom djecom i zaručnicom Georginom Rodriguez otplovio je na luksuznoj jahti koju je kupio prošle godine te se na svojem Instagramu pohvalio kako uživaju.

Fotkama s odmora svoj je Instagram zatrpala i Georgina, koja je, čini se, danima samo izmjenjivala seksi badiće, a ni njezin dragi nikako nije oblačio majicu.

No oboje su se morali odjenuti kada su odlučili pristati u španjolskoj Mallorci, a paparazzi su ih tamo ulovili taman kada su silazili s jahte.

I dok je Ronaldo za tu prigodu obukao majicu i hlače, Georgina je odabrala najkraću moguću haljinu s dubokim dekolteom i velikim otvorom na leđima koja je jedva prekrila njezin gornji dio badića, pa je i u tom izdanju bila prava atrakcija.

U atraktivnoj je odjevnoj kombinaciji bodrila svojeg dragog na njegovoj zadnjoj utakmici na ovogodišnjem Euru, a i tada je na tribinama uspjela skrenuti pažnju s njega i terena.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

Ovoga puta seksi fotke je podigla na novi nivo te na sebi nije imala ništa osim ružičastih tenisica