Na dodjeli MTV EMA nagrada u Sevilli pažnju su ukrali Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez.

Galerija


U nedjelju je u španjolskoj Sevilli održana dodjela MTV EMA nagrada.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Pogledajte iznenađenje koje je Ronaldu priredila djevojka za rođendan, on od šoka nije mogao doći do riječi! Cristiano Ronaldo, Nereida Gallardo Otkako se proslavio, ovaj nogometaš ljubio je samo manekenke, a s posljednjom odgaja četvero djece

Kao i svaki put, show je ukrao nogometno-modni par Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez, koji su imali i upečatljive modne kombinacije.

Ronaldo se kao uvijek odlučio za sportsku eleganciju, no klasično crno ili plavo odijelo ovoga puta zamijenio je onim u crvenoj boji s kojim je kombinirao bijele tenisice.

I zanosna Argentinka odrekla se tipičnog glamura. Uskočila je u nešto opušteniju plavu haljinu s gumbima koji su planski bili otkopčani kako bi istaknuli tjelesne atribute koji izazivaju zavist.

Naime, crnokosa Georgina istaknula je dekolte i nogu visokim prorezom, a čitavo vrijeme nije skidala ruke sa svog zaručnika, kao ni on s nje.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2016. godine nakon što su se upoznali u jednom elitnom dućanu u kojem je ona radila kao asistentica u prodaji, a nakon prvog spoja u Disneylandu, cijeli svijet počeo je brujati o Georgini. 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana, a Ronaldo još ima troje djece koje su mu rodile surogat-majke.

24-godišnja manekenka posvetila se obitelji, no uz slavnog zaručnika procvjetala joj je i karijera, pa u posljednje vrijeme snima unosne modne kampanje za poznate svjetske brendove.

Ipak, par već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno na nekom crvenom tepihu, pa ne čudi kako su u Sevilli izazvali pravu histeriju. 

Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli