Istaknula atribute

Za ovu ljepoticu nitko nije čuo dok nije osvojila njega, a sad ne skidaju ruke jedno s drugoga

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: Getty) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: Getty) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) +1 Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Galerija

Na dodjeli MTV EMA nagrada u Sevilli pažnju su ukrali Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez.

U nedjelju je u španjolskoj Sevilli održana dodjela MTV EMA nagrada.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Kao i svaki put, show je ukrao nogometno-modni par Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez, koji su imali i upečatljive modne kombinacije.

Ronaldo se kao uvijek odlučio za sportsku eleganciju, no klasično crno ili plavo odijelo ovoga puta zamijenio je onim u crvenoj boji s kojim je kombinirao bijele tenisice.

I zanosna Argentinka odrekla se tipičnog glamura. Uskočila je u nešto opušteniju plavu haljinu s gumbima koji su planski bili otkopčani kako bi istaknuli tjelesne atribute koji izazivaju zavist.

Naime, crnokosa Georgina istaknula je dekolte i nogu visokim prorezom, a čitavo vrijeme nije skidala ruke sa svog zaručnika, kao ni on s nje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Podsjetimo, par se počeo viđati 2016. godine nakon što su se upoznali u jednom elitnom dućanu u kojem je ona radila kao asistentica u prodaji, a nakon prvog spoja u Disneylandu, cijeli svijet počeo je brujati o Georgini. 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana, a Ronaldo još ima troje djece koje su mu rodile surogat-majke.

24-godišnja manekenka posvetila se obitelji, no uz slavnog zaručnika procvjetala joj je i karijera, pa u posljednje vrijeme snima unosne modne kampanje za poznate svjetske brendove.

Ipak, par već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno na nekom crvenom tepihu, pa ne čudi kako su u Sevilli izazvali pravu histeriju. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene