Na dodjeli MTV EMA nagrada u Sevilli pažnju su ukrali Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez.

Galerija


U nedjelju je u španjolskoj Sevilli održana dodjela MTV EMA nagrada.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Provokativno izdanje zanosne crnke na dobrotvornoj večeri nije se svima svidjelo Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Na tuđem terenu: Ronaldo pozirao kao model za donje rublje, ali rublje nitko nije gledao

Kao i svaki put, show je ukrao nogometno-modni par Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez, koji su imali i upečatljive modne kombinacije.

Ronaldo se kao uvijek odlučio za sportsku eleganciju, no klasično crno ili plavo odijelo ovoga puta zamijenio je onim u crvenoj boji s kojim je kombinirao bijele tenisice.

I zanosna Argentinka odrekla se tipičnog glamura. Uskočila je u nešto opušteniju plavu haljinu s gumbima koji su planski bili otkopčani kako bi istaknuli tjelesne atribute koji izazivaju zavist.

Naime, crnokosa Georgina istaknula je dekolte i nogu visokim prorezom, a čitavo vrijeme nije skidala ruke sa svog zaručnika, kao ni on s nje.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2016. godine nakon što su se upoznali u jednom elitnom dućanu u kojem je ona radila kao asistentica u prodaji, a nakon prvog spoja u Disneylandu, cijeli svijet počeo je brujati o Georgini. 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana, a Ronaldo još ima troje djece koje su mu rodile surogat-majke.

24-godišnja manekenka posvetila se obitelji, no uz slavnog zaručnika procvjetala joj je i karijera, pa u posljednje vrijeme snima unosne modne kampanje za poznate svjetske brendove.

Ipak, par već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno na nekom crvenom tepihu, pa ne čudi kako su u Sevilli izazvali pravu histeriju. 

Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli