ponosni djed

Rodila je supruga jednog od najbogatijih Hrvata, slavni talijanski pjevač pohvalio se da je dobio još jedno unuče

Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Galerija

Pjevač Al Bano je u jednom intervjuu otkrio da je njegova kćer Cristel Carrisi koju je dobio s Rominom Power rodila treće dijete.

Jedan od najbogatijih Hrvata, Davor Lukšić, i njegova supruga Cristel Carrisi svoj privatni život pokušavaju držati što dalje od javnosti, no pokoji detalj tu i tamo ipak procuri u javnost. Par je dobio treće dijete, kćerkicu Rio Ines, a sretnim vijestima se pohvalio poznati djed, talijanski pjeval Al Bano.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva linija Supruga najbogatijeg Hrvata pozirala u badiću

U jednom intervjuu je otkrio kako je dobio treće unuče, a kćer koju je dobio s Rominom Power rodila je prije nekoliko dana, prenosi Tportal. Par je sina Kaija dobio prije tri godine, a 16 mjeseci kasnije na svijet je stigla i njihova kći Cassia.

Davor i Cristel upoznali su se 2012. godine na jednoj poslovnoj večeri u New Yorku, a navodno je to bila ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 2016. u talijanskom gradiću Lecceu, gdje je održana raskošna ceremonija za 500-tinjak gostiju među kojima su bili brojni uglednici. Talijanski mediji njihovo su vjenčanje prozvali najglamuroznijim te godine.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, a on i njegova obitelj koja je iz Hrvatske odselila u Čile u vlasništvu imaju hotele, kampove, apartmane te brojne druge nekretnine i godinama su na Forbesovim ljestvicama svjetskih milijardera.

Plavokosa Cristel kći je talijanske glazbene zvijezde Al Bana Carrisija i pjevačice Romine Power čiji je najpoznatiji hit pjesma "Felicita" te je, poput svojih roditelje, također u glazbenim vodama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +2 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog uloge u kultnom "Briljantinu" proglašena je seks-simbolom, a pogledajte kako izgleda više od četiri desetljeća kasnije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene