Novo tijelo

Iza svih tih mišića skoro ga nismo prepoznali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad popularan pjevač Craig David danas bi se mogao okušati u karijeri body buildera – barem ako je sudeći po najnovijim fotografijama s Twittera.

Očito je da 32-godišnji Craig David želi postići svoju najbolju formu, tako sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije na kojima prati i svoj napredak. Objavio je novu fotografiju svojeg nabildanog tijela na kojemu nema ni grama masnoće.

Pogledaj i ovo showbuzz Trener slavnih Mislili ste da je nemoguće? Evo kako dobiti mišiće u samo 1 sat!

Poznati r'n'b pjevač poslao je i poruku ispod fotografije: 'Jedan od najboljih načina da si pomogneš jest da ostaneš fokusiran u one najteže dane, sjeti se vratiti se u sadašnji trenutak i razmisli prije nego li ćeš napraviti nešto što bi mogao požaliti. U ovom slučaju, kada naporno treniram i smanjujem masnoće najviše žudim za čokoladicom, no onda pogledam svoju mapu fotografija pod nazivom 'Stay Focused' koja se odmah vrati natrag i podsjeti me na moj cilj. Vjerujte mi, to stvarno djeluje' – objavio je Craig. Sudeći po mišićavom tijelu, Craig je jako jako discipliniran i fokusiran.

>> Putem Twittera pohvalio se odmorom u Hrvatskoj!

Craig je postao fitness fanatik, a svoje je mišiće pokazao i na prošlogodišnjem odmoru u Hrvatskoj. 'Jadransko more je tako prekrasno. Jednostavne stvari u životu su najljepše. Uživam u Hrvatskoj i pripremam se za novu turneju', tada je oduševljeno napisao na svojem Twitter profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene