Uh

Najskandaloznija starleta SAD-a: Nakon veze s vremešnim glumcem, izbacila grudi i zavela poduzetnika

Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) +0 Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) Galerija

Courtney Stodden ušla je u novu vezu, ovog puta zaljubila se u poduzetnika Chrisa Shenga.

Nakon njene skandalozne ljubavne veze s glumcem Dougom Hutchinsonom, starleta Courtney Stodden ušla je u vezu s čovjekom koji je ipak malo primjereniji njenim godinama. Naime, cijela Amerika zgrozila se kada je Hutchinson sa svojih pedeset godina, ušao u vezu s tada 16-godišnjom Stodden. Zgroženi su bili svi, no njoj su roditelji ljubav odobrili. Iako su se čak i vjenčali, Stodden i Hutchinson ipak nisu potrajali te su krajem prošle godine prekinuli i razveli se. Iako je još prošlog mjeseca plakala za bivšim, nisu se pomirili i odlučila je krenuti dalje.

Pogledaj i ovo showbuzz Mama je - podržava! I ona ima snimku seksa: 'Mnogi se snimaju u privatnim trenucima!'

Našla je stoga novu sreću, i to uz producenta i poduzetnika Chrisa Shenga. Uselila se nedavno u njegov dom, a proslavili su i Valentinovo, i to u skupom restoranu u Los Angelesu. Stodden je za večeru odjenula dugu, crvenu haljinu koja je istakla njene bujne grudi. 23-godišnjakinja je istaknula svoju liniju, a 37-godišnji poduzetnik ponosno je šetao i grlio svoju dragu.

Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene