Najteže životno razdoblje

Courtney Love otkrila nepoznati detalj o Johnnyju Deppu koji pokazuje njegovu potpuno drugu stranu

Courtney Love (Foto: AFP) Courtney Love (Foto: AFP) afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Getty Images) Courtney Love (Foto: Getty Images) Courtney Love (Foto: AFP) Courtney Love (Foto: AFP) Courtney Love (Foto: AFP) Courtney Love (Foto: AFP) +0 Courtney Love (Foto: AFP) Galerija

Američka pjevačica i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love otkrila je da joj je Johnny Depp spasio život nakon što se predozirala 1995. godine, pomogavši joj za vrijeme jednog od najtežih životnih razdoblja, pišu britanski mediji.

U nizu videozapisa koje je podijelila na Instagram računu prijateljice Jessice Reed Kraus, pjevačica je kazala da ju je Depp reanimirao ispred kluba Viper Room u Kaliforniji nakon što se predozirala 1995., izrazivši potporu glumcu koji je usred sudskog procesa.

Pogledaj i ovo showbuzz Vijest koja je šokirala svijet Dramatični događaji prije tragedije: Kurt Cobain pronađen je mrtav prije točno 24 godine

Dodala je i da je Depp pomagao njezinoj kćeri Frances Bean Cobain dok se ona liječila od ovisnosti.

"Dok sam ja bila na cracku, a Frances je zbog toga trpjela i bila pod povećalom socijalnih radnika, Johnny joj je na njezin trinaesti rođendan poslao pismo potpore na četiri stranice, nastojeći je utješiti. On i ja tada se nismo dobro poznavali", rekla je, dodavši i da je po Frances i njezine prijateljice slao limuzine kada su u školu u provjeru dolazili socijalni radnici.

No Love je pružila potporu i Deppovoj bivšoj supruzi Amber Heard.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu, puno prije nego što je postojao TikTok. Razumijem kroz što Amber vjerojatno prolazi. Možete li zamisliti da ste na njezinu mjestu?", kazala je.

Kraus je u objavila i da su neka Courtneyina razmišljanja podijeljena slučajno, reagiravši na komentare pratitelja koji su pjevačicu kritizirali zbog ovog poteza.

"Na platformi je slučajno objavljena i priča koju nisam željela podijeliti javno. Željela sam pokazati neutralnu potporu prijatelju. Ne želim nikoga maltretirati niti zauzimati stranu'',  pojasnila je kasnije Love na Instagramu.

Love je posljednja u nizu slavnih osoba, među kojima su Sia i Eva Mendes, koje su javno pružile potporu Deppu usred sudskog procesa  koji se vodi zbog klevete njegove bivše supruge Amber Heard.

(Hina)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene