prekasno se pokajala

Zvijezda Prijatelja skupo plaća za greške iz prošlosti koje više ne može ispraviti, posljedice se jasno vide!

David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) Galerija

Courteney Cox priznala je da je bila na brojnim zahvatima pomlađivanja, ali i da je prestala s njima kada se više nije mogla prepoznati na fotografijama, no ostale su joj trajne posljedice.

Glumica Courteney Cox (57) svoju današnju slavu ponajviše duguje ulozi u humorističnoj seriji "Prijatelj" koja je od 90-ih do danas stekla kultni status.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Monicu Geller utjelovila je u svojim ranim dvadesetima te je kao prirodna ljepotica brzo osvojila simpatije publike. No Courteney zadnjih godina svojim izgledom izaziva zgražanje jer je, u želji da očuva mladolik izgled, pretjerala sa zahvatima na licu.

Iako je i sama priznala da se više nije mogla prepoznati na fotografijama pa je odustala od zahvata, posljedice se jasno vide i na najnovijim fotografijama.

Courteney su paparazzi ulovili prije gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel's Live, a kada ih je ugledala pokušala im se osmjehnuti no zbog zaleđenog lica jedva je razvukla usne u osmijeh. Na fotkama glumica nema gotovo niti jedne bore i djeluje potpuno neprirodno, a pažnju s njezina lica nije uspio skrenuti ni čipkasti grudnjak koji je provirio iz sakoa.

"Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu biti. Osjećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam", kazala je glumica nakon što se pokajala zbog zahvata, no čini da je reagirala prekasno.

Inače, Courteney je od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol.

Na setu filma "Vrisak" upoznala je bivšeg supruga Davida Arquetta, s kojim se vjenčala u lipnju 1999., a razvela u svibnju 2013. godine. Bivši supružnici imaju 18-godišnju kćer Coco.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene