Courteney Cox i Johnny McDaid u vezi su od 2013. godine, a par je razdvojen od ožujka ove godine zbog pandemije koronavirusa.

Galerija


Glumica Courteney Cox nije svog zaručnika Johnnyja McDaida vidjela više od 200 dana, otkako ih je pandemija koronavirusa razdvojila. Zvijezda serije "Prijatelji" i član benda Snow Patrol nisu se vidjeli od ožujka ove godine.

Vezani članci Serija Prijatelji KVIZ: Prošlo je 26 godina od prve epizode popularnih "Prijatelja". Provjerite koliko ste ju pažljivo pratili Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jedna uz drugu više od 20 godina: Najpopularnije prijateljice na svijetu uskoro postaju vjenčane kume

Johnny se odlučio vratiti u rodnu Veliku Britaniju samo dan prije nego što je Kalifornija proglasila karantenu, uključujući i zabranu putovanja u, ali i iz zemlje. Unatoč činjenici što se tako dugo nisu vidjeli, Courteney je istaknula kako nije bila previše usamljena bez zaručnika.

"Prvo sam se zabrinula što ću raditi. Kuhala sam i zavoljela sam kuhanje toliko da sam disciplinu i usavršila. Ipak, nedjelje su drugačije, jako mi nedostaje onda", ispričala je Cox u jednom intervjuu te je dodala kako je dosta vremena provela sa svojim prijateljima. Priznala je kako bez društva ne bi mogla tako lako provesti karantenu.

Glumica inače živi sa svojom kćeri Coco (16) koju je dobila u braku s Davidom Arquetteom.

Courteney i Johnny su zajedno od 2013. godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, pjevača Eda Sheerana. Glazbenik i pjevač živjeli su zajedno jedno vrijeme u Los Angelesu, a Courteney im je onda bila česti gost.

Kod nje je grudnjak na crnoj listi, osim ako samo njega nosi: Stigla u Hrvatsku i dijeli provokativne fotke