Bome se raspričala

Čudan intervju slavne glumice: "Bila sam djevica do 21., mama mi je tad dala do znanja da je vrijeme za nešto više"

Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox (Foto: AFP) Courteney Cox (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Instagram) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Courteney Cox (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Instagram) +0 Courteney Cox (Foto: AFP) Galerija

Radi se o 54-godišnjoj glumici Courteney Cox koja se tijekom gostovanja u jednom showu raspričala o svojoj seksualnosti.

Slavna "Prijateljica" dala je vrlo čudan intervju u "The Late Late Showu" Jamesa Cordena.

Pogledaj i ovo Courteney Cox Tužne fotografije Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

Radi se o 54-godišnjoj glumici Courteney Cox koja se tijekom gostovanja raspričala o svojoj seksualnosti, preciznije tome kako je dosta kaskala za svojim vršnjacima po tom pitanju.

Glumica koju je proslavila uloga Monice Geller u hit seriji "Prijatelji" tako je otkrila Jamesu da je bila djevica do 21. godine te kako se ponosi time.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

"Dugo sam izlazila s tim jednim dečkom, a i moja mama je shvatila da sam u ozbiljnoj vezi. Tada mi je dala do znanja da je vrijeme za nešto više. Poslala mi je neko donje rublje da budem ženstvenija", iskreno je priznala glumica.

"Donje rublje bilo je sastavljeno od pamuka i čipke, no izgledalo je bolje od onog što sam dotad nosila. Bilo je atraktivno za ono vrijeme. Bila sam stvarno jako neupućena kad je prvi put došlo do toga."

Glumica je danas u sretnoj vezi s glazbenikom Johnnyjem McDaidom iz benda Snow Patrol s kojim se počela viđati krajem 2013. godine. Zaruke su uslijedile već u ljeto 2014. godine, a zatim i prekid. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije par se pomirio, no glumica tvrdi kako nikada nisu bili bolje, unatoč vezi na daljinu. Naime, ona živi u Los Angelesu, a on u Engleskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Prethodno, glumica je bila u 14-godišnjem braku s kolegom Davidom Arquetteom s kojim ima i kćer. Par je ostao u prijateljskim odnosima.

Courteney je poznata i po bliskom prijateljstvu s Jennifer Aniston koje traje još od snimanja serije koja je obje proslavila.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) +1 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 3 Celebrity Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +4 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Povezali su se nakon smrti njene majke: Na vidjelo izlazi sve više detalja o prijateljstvu bivših supružnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene