došla je pameti

Uništila si je lice brojnim zahvatima jer nije htjela izgledati starije, a sad priznaje kako jedne stvari uopće nije bila svjesna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Courteney Cox bila je na brojnim zahvatima zbog pomlađivanja lica, no u jednom je trenutku shvatila kako je pretjerala. U intervjuu je otkrila cijelu pozadinu svojih poteza.

Glumica Courteney Cox priznala je kako nije bila svjesna svojeg izgleda nakon brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula. 57-godišnja Courteney ispričala je kako je pokušala promijeniti izgled da zaustavi starenje, no u tome je pretjerala. Nakon brojnih zahvala odlučila je ipak pustiti vremenu da učini svoje.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

"Bio je taj period u mom životu kada sam shvatila da se mijenjam i da izgledam starije. A mladost sam pokušavala održati godinama. Nakon svih zahvata shvatila sam što te silne injekcije znače za moju kožu i zdravlje te iz današnje perspektive to više nikada ne bih napravila", komentirala je zvijezda serije "Prijatelji".

"Shvatila sam da sam došla do trenutka kada moram sa svime prestati", iskrena je bila glumica. Komentirala je u intervjuu za Sunday Times i da ne može vjerovati kako će uskoro napuniti 60.

"Bože, teško je to za povjerovati, a kamoli i izgovoriti. Nema ništa pogrešno u tome što sam blizu 60, samo ne mogu vjerovati. Vrijeme zaista leti", kaže Courteney. Ističe kako je od liječnika tražila da je vrate na staro, a danas je prirodna koliko to može biti.

Courteney je inače od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, s kojim se i zaručila nakon godinu dana veze, no ubrzo su raskinuli zaruke da bi ostali par.

Na setu filma "Vrisak" upoznala je bivšeg supruga Davida Arquetta, s kojim se vjenčala u lipnju 1999., a razvela u svibnju 2013. godine. Bivši supružnici imaju 18-godišnju kćer Coco.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene