Courteney Cox u samoizolaciji gleda seriju "Prijatelji", a otkrila je da je obožavala glumiti punašniju verziju Monice Geller.

Galerija


Glumica Courteney Cox  otkrila je kako u kućnoj karanteni cijelo vrijeme gleda seriju "Prijatelji", čija je ivsama zvijezda, a otkrila je nekoliko detalja o svojoj ulozi Monice Geller.

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston u izdanju u kakvom je baš i ne viđamo, ona i najbolja prijateljica nasmijale fanove do suza Courteney Cox i Jennifer Aniston Najboljoj prijateljici iz "Prijatelja" holivudska miljenica emotivnom porukom čestitala veliki dan

55-godišnja glumica je u showu Ellen DeGeneres istaknula da je obožavala glumiti punašniju verziju Monice, koja se pojavljivala u seriji dok bi se likovi prisjećali svojih srednjoškolskih dana.

"Osjećala sam se slobodno. Mogla sam plesati kako sam htjela i samo bih se oslobodila bez da sam na išta drugo mislila. To su zaista dobre epizode", zaključila je Cox.

Kako kaže, zaboravila je već neke detalje s početaka snimanja "Prijatelja", zbog čega i gleda seriju ponovno kako bi se prisjetila dobrih starih vremena. Najdraže su joj epizode u kojima su glumili period oko Dana zahvalnosti.

Serija "Prijatelji" ima ukupno 236 epizoda, a slavna postava vratit će se na male ekrane nakon što završi pandemija koronavirusa, zbog čega je odgođeno snimanje novih epizoda kultne serije.

Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"