Bila su to vremena

Zvijezda ''Prijatelja'' progovorila o detaljima hit-serije, evo što joj je bilo najdraže dok su snimali

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) +0 Courteney Cox (Foto: AFP) Galerija

Courteney Cox u samoizolaciji gleda seriju "Prijatelji", a otkrila je da je obožavala glumiti punašniju verziju Monice Geller.

Glumica Courteney Cox  otkrila je kako u kućnoj karanteni cijelo vrijeme gleda seriju "Prijatelji", čija je ivsama zvijezda, a otkrila je nekoliko detalja o svojoj ulozi Monice Geller.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

55-godišnja glumica je u showu Ellen DeGeneres istaknula da je obožavala glumiti punašniju verziju Monice, koja se pojavljivala u seriji dok bi se likovi prisjećali svojih srednjoškolskih dana.

"Osjećala sam se slobodno. Mogla sam plesati kako sam htjela i samo bih se oslobodila bez da sam na išta drugo mislila. To su zaista dobre epizode", zaključila je Cox.

Kako kaže, zaboravila je već neke detalje s početaka snimanja "Prijatelja", zbog čega i gleda seriju ponovno kako bi se prisjetila dobrih starih vremena. Najdraže su joj epizode u kojima su glumili period oko Dana zahvalnosti.

Serija "Prijatelji" ima ukupno 236 epizoda, a slavna postava vratit će se na male ekrane nakon što završi pandemija koronavirusa, zbog čega je odgođeno snimanje novih epizoda kultne serije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene