Courteney Cox odlučila je prigodno za Dan zahvalnosti rekreirati scenu u kojoj njen lik Monice Geller nosi puricu na glavi.

Galerija


Courteney Cox (56) koristi svoj Instagram profil kako bi zabavljala i nasmijavala ljude te je u tome jako uspješna. 

Vezani članci Matthew Perry Šokantna ispovijest bivše djevojke zvijezde "Prijatelja": Iznijela u javnost prljavo rublje omiljenog Chandlera Courteney Cox Dvostruka zaštita za glumicu iz hit-serije: Ni oči joj se nisu vidjele na odlasku u trgovinu

Glumica je u petak odlučila rekreirati scenu iz sitcoma "Prijatelji" u kojoj je njen lik Monice Geller imao puricu na glavi za Dan zahvalnosti. "Sretan Dan zahvalnosti svima. Nadam se da svi imate odličan dan. Osjećam se tako zahvalno", rekla je Courteney. 

Potom je odlučila pokazati što joj smeta. "Ako dobijem još jedan vraž*i GIF te purice koja pleše na mojoj glavi i na kojem izgledam poput je*ene budale, puknut ću", našalila se Cox koja je pripremila zabavan skeč za jako važan američki blagdan. 

"U svakom slučaju, budući da sam simbol Dana zahvalnosti, evo, izvolite, nadam se da će vas usrećiti", rekla je glumica. I da, Courteney ih je zaista uspjela razveseliti i više od četiri milijuna ljudi je pogledalo njezin video.

"Učinila si to", komentirala je prva Lisa Kudrow koja je u "Prijateljima" utjelovila Phoebe Buffay. Oglasila se i glumica Reese Witherspoon. "Volim te, sestro", napisala je. 

"Ovo mi je uljepšalo život", "Omiljena stvar na Instagramu", "Nevjerojatno", "Najbolja si", "Nitko ne nosi puricu na svojoj glavi kao ti", komentirali su njeni obožavatelji. 

Oglasio se i umirovljeni nogometaš David Beckham. "O moj, Bože. Ovo mi je uljepšalo dan", napisao je. 

U "nevidljivom bikiniju" postala glavna atrakcija na plaži: Šuška se da je ova ljepotica sljedeća Bondova djevojka