sigurno je sigurno

Dvostruka zaštita za glumicu iz hit-serije: Ni oči joj se nisu vidjele na odlasku u trgovinu

Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox (Foto: Profimedia) Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) +0 David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) Galerija

Courteney Cox imala je vizir, a ispod njega i zaštitnu masku za lice.

Courteney Cox (55), koja se proslavila ulogom Monice Geller u seriji "Prijatelji", viđena je u kupnji namirnica u kalifornijskom gradu Malibuu. 

Pogledaj i ovo showbuzz sjećate li se toga? Odglumila urnebesnu scenu iz "Prijatelja" i postala pravi hit: Oglasile se mnoge zvijezde pa i Beckham

Glumica je bila u sportskom izdanju i potpuno neprepoznatljiva. Naime, osim što je imala crnu kapu na glavi i vizir kako bi bila sigurna od koronavirusa, ispod je još stavila za svaki slučaj zaštitnu masku za lice. 

Courteney, koja je u trgovini bila s prijateljem, nisu se vidjele ni oči. Inače, koronavirus je odgodio snimanje serije, pa je Cox organizirala videpoziv s kolegama Jennifer Aniston (51), Lisom Kudrow (56), Mattom LeBlancom, Matthewom Perryjem (50) i Davidom Schwimmerom (53). 

Snimanje "Prijatelja" trebalo je početi u ožujku, a prebačeno je za svibanj. Ipak, snimanje će ovisiti o tome kakva će biti situacija s pandemijom koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Courteney je nedavno u emisiji Jimmyja Kimmela ispričala da se ne sjeća puno toga sa snimanja kultne serije. "Ne sjećam se ni da sam glumila u njoj. Imam tako loše pamćenje. Naravno, sjećam se da su mi svi sviđali tamo i kako sam se zabavljala. No ne pamtim epizode", rekla je glumica. Dodala je kako je počela gledati seriju. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +1 Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana na dan vjenčanja osjećala se kao žrtveno janje zbog detalja koji je ranije otkrila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene