Kakav sretnik

FOTO Njemu je uspjelo osvojiti najljepšu ženu svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više je puta osvojila titulu najljepše žene na svijetu, a sada je osvojila i njega!

Prelijepa Tulisa Contostavlos ponovno je u središtu medijske pozornosti, ali ne zbog toga što je nedavno postala članicom žirija 'X Factora'. Naime, Tulisa je navodno u vezi s kontroverznim milijunašem Costasom Panayiotouom.

Pogledaj i ovo showbuzz Uzvratila udarac 'Ti si lažljivica i psihotična luđakinja!'

Ova je ljepotica više puta ponijela titulu najljepše žene na svijetu prema mišljenju čitatelja muških časopisa. Navodno je Tulisa otišla na nekoliko spojeva sa sinom grčko-ciparskog tajkuna Andreasa Panayiotoua, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna funti, piše britanski Mirror.

Tulisa Contostavlos uhićena zbog posjedovanja kokaina

Ovaj par ima dosta zajedničkih prijatelja, a imaju i isto grčko porijeklo. Costas je javnosti poznat kao veliki playboy, ali i kao problematičan poduzetnik. Početkom godine mediji su pisali o njemu i njegovom bratu Georgeu jer su bili umiješani u napad na dva policajca. Njihova dva prijatelja napali su policajce van dužnosti u Londonu, a poznata braća bila su s njima. Costas je tada dobio 15 mjeseci suspenzije jer je priznao krivnju.

Čini se da Tulisa i on imaju još nešto zajedničko jer ni njoj sud nije nepoznanica. Tulisa je nedavno optužena za pranje novca zbog čega je morala na suđenje, no ubrzo je oslobođena optužbi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene