Proslavila 25. rođendan

Kada ne zgrće milijune preko noći, zabavlja se gdje stigne, a u vrućem izdanju nije mogla izbjeći fotiće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Corinna Kopf snimljena je u vrućem izdanju na plaži u Miamiju, gdje je s društvom slavila svoj 25. rođendan.

Američka influencerica i gejmerica Corinna Kopf, koju na društvenim mrežama prati više od 18 milijuna ljudi, snimljena je u opuštenom izdanju na jednoj od plaža Miamija, gdje je s prijateljima slavila rođendan.

Corinnu su paparazzi uhvatili u trenutku kada se zabavljala s prijateljem, koji ju je podigao u zrak, a niti jedno od njih nije primijetilo da je umalo pokazala više nego što je htjela jer joj je gornji dio minijaturnog bikinija, koji je uskladila s vrućim hlačicama, jedva obuzdao obline.

Corinna već godinama prikuplja obožavatelje putem YouTubea i Twitcha, dijeleći svoja životna iskustva i vještine igranja videoigara, a s vremenom se pridružila pretplatničkoj platformi OnlyFans za odrasle, i to na veliko zadovoljstvo svojih obožavatelja. Ispostavilo se da je to bio pun pogodak s obzirom na to koliko je novca zaradila u kratkom roku nakon pridruživanja i čime se odmah pohvalila.

"U 48 sati zaradila sam nešto više od milijun dolara. A onda sam se kockala da proslavim i osvojila još 30 tisuća dolara", napisala je na svojoj stranici.

Corinna je i povodom rođendana pokazala koliko voli novac, pa je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa buntovima novčanica u prozirnim vrećicama, a na proslavi očigledno nije štedjela. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pouty girl (@corinnakopf)

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić +0 Josipa Pavičić Celebrity Još jedan prekid veze na domaćoj sceni? "Ako se dogode prepreke u obliku laži ili trokuta, propada sve"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene