Dosadio je svima

Napokon mu je netko poručio da začepi! Kanye dobio po prstima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je definitivno najveći egocentrik na glazbenoj sceni. Sebe jednostavno obožava i o sebi priča u superlativima. Sada je ipak pretjerao.

Kanye West je po mišljenju mnogih najiritantnija zvijezda današnjice, ne samo zato što iskače iz paštete već i zbog svojih nevjerojatnih izjava u kojima sebe uzdiže u zvijezde, naziva se genijem i najvećom zvijezdom današnjice.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Opet je prolupao: 'Zovite me vozač, stolac ili spremačica'

Mnogi su željeli začepiti mu usta, ali to iz nekog razloga nisu napravili. Ipak, frontman grupe 'Slipknot' Corey Taylor učinio je to u ime svih onih kojima se Kanye popeo na vrh glave.  

Corey je snimio kratki video koji započinje riječima, 'Kanye ti nisi najveća rock zvijezda svih vremena. Činjenica da si to morao sam naglasiti govori dovoljno'.

Coreyjevu odluku da napokon kaže Westu ono što je davno trebao čuti pozdravili su mnogi. Sada treba samo malo pričekati kako bi saznali s kakvom će genijalnom izjavom Kanye uzvratiti udarac.

Ipak, Kanye zaslužuje jedan veliki plus, dok Scott Disick partija i opija se, Kanye provodi vrijeme s njegovom djecom kako bi im što više olakšao dramu kroz koju obitelj prolazi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene