Bizarno

BIO JE ŽRTVA PEDOFILA, a sada za 10 dolara radi što god poželite

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Feldmana je seksualno zlostavljao Ron Crimson. Ron je ime koje je Feldman koristio u biografiji i navodi kako je vrlo blisko imenu stvarne osobe

Bio je velika filmska zvijezda 80-tih, glumio je u hit filmovima 'Lost Boys', 'Goonies', 'Gremlins', ali ono što se tada događalo ostavilo je zauvijek trag na njegovoj psihi. Bio je žrtva pedofila koji su ga uvjerili kako je normalno da stariji muškarci imaju seksualne odnose sa dječacima i kako će mu to pomoći u karijeri. Na žalost, Corey se nikada nije potpuno oporavio od strahota koje je kao dječak proživljavao pa je s vremenom njegovo ponašanje postalo krajnje devijantno.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastavak afere PROCURILA SNIMKA Otkrio tko je holivudski pedofil, a policija ga ignorirala?

Često je imao ispade u javnosti i izazivao skandale. Osim glume, Feldman se bavi i glazbom, a sada pokušava objaviti novi album 'Angelic 2 the core' za koji mu nedostaje 105 tisuća dolara. Corey je došao na suludu ideju kako prikupiti novac koji mu je potreban za dovršenje albuma. Objavio je listu stvari koju će za vas napraviti ako mu platite 10 dolara, srećom, ne pristaje na obnažene fotografije i vulgarnosti.

Ako ste spremni odvojiti 200 dolara za to ćete dobiti fotografiju sa snimanja filma 'Goonies' i to potpisanu, a za 7500 dolara, Corey će od vas napraviti zvijezdu i pokrenuti vam karijeru, čak će vam pisati i producirati pjesme. Za 10 tisuća dolara, glumac će održati koncert u vašem dvorištu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene