Djevojka nogometaša Karima Benzeme, Cora Gauthier, na plaži je pokazala isklesano tijelo.

Galerija


Ljepotica Cora Gauthier skinula se u oskudni ružičasti bikini i na tropskoj plaži pokazala sve svoje čari te svima dala do znanja kako joj dvije trudnoće iz veze s francuskim nogometašem Karimom Benzemom nisu ostavile nikakve posljedice. 

Vezani članci Kaja Ostojić (Foto: Instagram) Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša? Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram diva oblinama golica maštu milijuna obožavatelja, a sada je nadmašila samu sebe

Cora je javnosti poznata po svojoj vezi s nogometašem, a rodila mu je i dvoje djece, prvo 2014., a drugo 2017. Dugo se šuškalo kako je par stupio u brak, no za to još uvijek nema službene potvrde. 

Kako je Cora povučena djevojka, dokazuje i njezin profil na Instagramu, na kojem je ne možemo naći u ovoliko oskudnom izdanju. Ona više voli objavljivati fotografije svoga skladnog lica ili nježne obiteljske trenutke s djecom.

Zbog njezine povučenosti nema mnogo informacija o njezinoj vezi s nogometašem, no zajedno su već dugi niz godina te svoj privatni život skrivaju od javnosti. 


Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu