Ovisnik o tinti i skandalima

Možda ga ne podnosite, no kad skine majicu, svi su pogledi na njegovu tijelu i tetovažama

Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

UFC borac Conor McGregor posljednjih dana uživa na obiteljskom odmoru u toplom Miamiju, gdje je viđen na plaži sa sinom Conorom Jr.

Ni izgubljene borbe, kazne te svjedočenja navodnih ljubavnica ne mogu mu skinuti osmijeh s lica.

Pogledaj i ovo Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Uvijek uz njega! Njegova Dee: Iza Conora McGregora stoji zanosna crnka kojoj duguje velik dio svoga uspjeha

UFC borac Conor McGregor posljednjih dana uživa na obiteljskom odmoru u toplom Miamiju, gdje je viđen na plaži sa sinom Conorom Jr.

Osebujni Irac čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica, a još je jednom pokazao isklesano tijelo te brojne tetovaže kojima ga je ukrasio. Time je dokazao kako ga nimalo ne brinu ispovijesti navodne ljubavnice koja od njega traži DNK test kako bi javnosti dokazala da je on otac njezine kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Njezino je ime Terry Murray, živi u Liverpoolu i  ima 26 godina. Prema njezinim tvrdnjama, sportaš i ona proveli su zajedno dvije noći u hotelu nakon konjičke utrke Grand National u travnju 2017. godine, a 9 mjeseci kasnije ona je postala majka kćerkice Clodagh.

U to je vrijeme McGregorova višegodišnja djevojka Dee Devlin čekala njihovo prvo dijete, dok je drugo rodila u potpunoj tajnosti u siječnju ove godine.

"Nemam posao, živim s majkom i brinem se o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala istupiti u medije. Kad sam ga pitala ima li djevojku, samo mi je rekao da s njom ima jesmo-nismo odnos već godinama, no moram priznati da uopće nisam razmišljala o njoj tada. Iskreno, samo želim da prizna kćer i da se zna da ne lažem. Nakon toga mi se više nikad ne mora ni obratiti", rekla je Terry The Mirroru.

135 milijuna težak borac odbacio je sve optužbe na svoj račun te komentirao kako je Terry bila s njegovim prijateljem, a ne s njim. Dee se nije oglašavala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor je nedavno morao platiti i kaznu od 50 tisuća dolara zbog nereda koji su izbili nakon njegove borbe s Habibom Nurmagomedovim, no to nije ništa u usporedbi s 2 milijuna koja je morao dati Habib, koji ih je i započeo. No čini se da bahatom Ircu baš ništa ne može skinuti osmijeh s lica, pogotovo kad je sa svojom djecom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) +5 Cardi B i Offset (Foto: AFP) Celebrity Bila je siromašna striptizeta s nasilnim dečkom, a danas je jedna od najpopularnijih glazbenica

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Celebrity Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene