Zajedno unatoč svemu

Naočigled svih prepustio se strastima sa ženom koja je s njim bila u najvećem siromaštvu i ignorira njegove afere

Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Getty Images) +0 Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Galerija

Conor McGregor i Dee Devlin razmjenjivali nježnosti na palubi jahte u Francuskoj, gdje uživaju na obiteljskom odmoru.

Kontroverzni irski MMA borac Conor McGregor prije mjesec je dana šokirao svoje navijače objavivši vijest da se povlači u mirovinu, nakon čega se odlučio uputiti na odmor u društvu obitelji.

Pogledaj i ovo Conor McGregor (Foto: Profimedia) Je li to on? Nestašni Irac: Internetom kruži snimka Conora McGregora u krevetu s djevojkom koja nije njegova Dee

Kao idealnu destinaciju 32-godišnji Conor odabrao je jug Francuske. Tamo se totalno opustio, baš kao i njegova partnerica Dee Devlin, s kojom su ga paparazzi uhvatili u trenutku razmjenjivanja strasti na palubi jahte kojom plove. Fotografijama s odmora pohvalio se i na Instagramu, gdje je s 36,7 milijuna pratitelja podijelio trenutke svog uživanja u životu.

Par je na odmor poveo i 3-godišnjeg sina Conora Juniora i 10-mjesečnu kći Croiju.

Inače, početkom ove godine internetom se počela širiti snimka Conora i nepoznate djevojke u krevetu, što je samo pojačalo njegovu reputaciju velikog zavodnika iako je u braku. No sudeći prema posljednjim fotografijama i profilima na društvenim mrežama, par je zaljubljeniji nego ikad prije i ljubav im cvjeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor i Dee zajedno su više od 12 godina, a ona je uz njega bila kada mu je bilo teško i kada je bio tek siromašan mladić željan uspjeha i slave.

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od naknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", izjavio je jednom prilikom Conor za crnokosu ljepoticu koja mu je gotovo svakodnevno govorila kako će sve prebroditi zajedno i kako će jednog dana biti najbolji na svijetu, što se i ostvarilo.

"Nismo imali novca, ali smo imali jedno drugo", istaknuo je Conor, koji je potpuno svjestan što duguje svojoj partnerici. Danas žive u luksuznoj vili, voze se u skupim automobilima te putuju svijetom privatnim zrakoplovom, no bolje upućeni izvori tvrde kako je Dee ostala skromna djevojka kakva je bila i prije te je u potpunosti posvećena njihovoj obitelji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene