Conchita Wurst nastupila je kao gošća u finalu ovogodišnjeg Eurosonga.

Galerija


Conchita Wurst koja je na Eurosongu pobijedila 2014. godine s pjesmom "Rise Like a Phoenix" iznenadila je publiku u dvorani i gledatelje pred malim ekranima diljem svijeta, pojavivši se na pozornici u velikom finalu ovogodišnjeg Eurosonga u Tel Avivu.

Vezani članci Epidemiolog, ilustracija Europa bilježi najtežu tjednu bilancu od sredine svibnja! Više od 250.000 umrlih - u svijetu zaraženo više od 40 milijuna ljudi Assi Azar (Foto: Instagram) Voditelj Eurosonga ne skriva koliko voli svog supruga: Uhvaćeni u vrućim poljupcima u backstageu

Conchita tom prilikom nije izvela svoju pobjedničku pjesmu, već onu "Hero" Šveđanina Månsa Zelmerlöwa koji je s njom pobijedio na Eurosongu 2015. godine.

Za nastup je odlučila odijenuti prozirni kombinezon koji je više toga otkrivao nego sakrivao i čizme na visoke potpetice. Ovog puta pojavila se bez svog zaštitnog znaka, duge crne kose. 

U velikoj završnici Eurosonga 2019. vidjeli smo nastupe predstavnike 26 različitih zemalja, a u tijeku je glasovanje za najbolju pjesmu.

Podsjećamo, u prvoj polufinalnoj večeri u finale su se plasirali predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije, a u drugoj polufinalnoj večeri Sjeverna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbajdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta.

Uz njih u finale su direktan plasman imali predstavnici Francuske, Španjolske, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Njemačke kao i zemlja domaćin Izrael.

Duncan Laurence iz Nizozemske pobjednik je Eurosonga 2019.!