Iako bradate žene nikada nisu spadale u kategoriju ljepotica, Conchita Wurst sve je to promijenila i sada su brade totalno IN.


Nakon što je Conchita pokupila pobjedu na prošlogodišnjem Eurosongu brade su postale još popularnije, istina ne među ženama, ali čini se kako se trend ipak nije ugasio.

VIDEO Humanitarna gala večer: Conchita Wurst otela show!

Vezani članci Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Najčudniji izvođači na Eurosongu: Tko se sjeća bradate žene ili izraelske transseksualne dive Dane International? Madonna (Foto: AFP) Madonna će na Eurosongu nastupiti kao posebna gošća, izvest će dvije pjesme i za to dobiti milijun dolara

S obzirom da je Conchita bila jedna od domaćica ovogodišnjeg Eurosonga u Beču, ponovno su pokrenuta razmišljanja o tome kako bi brade trebale postati MUST HAVE svake žene koja drži do sebe.

Skandal na Eurosongu - Srbija zakinuta za 22 boda

Ako do toga dođe, sigurni smo da će prve obradaviti upravo najpoznatije svjetske dive poput Beyonce ili Madonne. A dok one ne puste brade, donosimo vam šaljivi video na kome možete pogledati kako bi poznate dive izgledale s bradama.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook