Veliko priznanje

Colonia dobila Oscara! 'To je nevjerojatna čast'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hotelu Splendid održana je svečana dodjela trećeg po redu Crnogorskog Oskara, koji Crnogorska kulturna mreža dodjeljuje pojedincima i organizacijama za postignute rezultate u protekloj godini. Naša grupa Colonia imala je razloga za slavlje!

Već 17. godina grupa Colonija nalazi se u vrhu hrvatske glazbene scene i koliko god nevjerovatno zvučalo, grupa je iz godine u godinu bolja i bolja, sa sve više glazbenih hitova koji privlače različite generacije. Razne nagrade i priznanja od strane struke i publike potvrda su vrijednosti njihovog rada, ali i dokaz njihove ustrajnosti da uvijek ponude više svojim najvjernijim obožavateljima, ali i svima onima koji sve ove godine cijene njihovu stvaralačku vrijednost i predanost na sceni, ali i izvan nje.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Indirin dekolte izazvao pomutnju - Ljubavnici uklonjeni s YouTubea!

Ne čudi stoga što je u izuzetno jakoj konkurenciji grupa kao što su Bajaga i Instruktori, Miligram, Crvena Jabuka, Bad Copy, Lexington bend, Van Gogh i mnogih drugih, Colonia osvojila prvu nagradu, odnosno “Crnogorskog oskara” za najpopularniju grupu u regiji. Veliko je ovo prizanje za Coloniu, za trio Indira Vladić, Boris Đurđević i Tomislav Jelić koji su toliko puta dokazali svoju kvalitetu u radu i pokazali da su osim u Hrvatskoj cijenjeni i u regiji, ali i u svim susjednim zemljama gdje je Colonia uvijek rado viđen gost.

'Jako smo počašćeni. Lijepo je kada dobijete priznanje u svojoj domovini, no kada ovakvo priznanje dobijete i izvan svoje zemlje to je nevjerojatna čast. To nas čini velikima i ponosnima. Ljubav članova Colonije nije tajna, ona traje već drugo i trajat će još jako jako dugo. Ljubav je u zraku!',  u trenutku preuzimanja nagrade uzbuđeno je rekla pjevačica grupe Indira Vladić odjevena u predivnu bijelu čipkastu haljinu hrvatske dizajnerice Kristine Burje.

“Crnogorski oskar” svakako je lijepa nagrada, ali i svojevrsna obaveza Coloniji da održi svoj zvjezdani status na regionalnoj glazbenoj sceni. Sigurni smo da će Colonia i u 2014. godini zadržati dobre navike i puniti arene, klubove, mjesta u kojima nastupa, ali i da će album “Tvrđava” donijeti još niz lijepih priznanja kao potvrda neprocjenjive vrijednosti i još puno pozitivnih i dobrih stvari na koje nas je Colonia navikla od prvih dana svoga postojanja.

'Uvijek je lijepo biti najbolji i sigurno je da laska kada se Vaš trud i svakodnevni rad prepoznaju od strane struke, ali i publike koja je ipak najvažnija u cijeloj ovoj priči. Hvala svima koji su glasali za nas, jer ovo je dokaz da smo i na regionalnom tržištu dobili publiku kojoj je Colonia najdraža grupa, a mi ćemo se truditi da budemo još bolji i da sa svakim novim nastupom opravdamo povjerenje onih koji su nam bezrezervna podrška', izjavio je Boris Đurđević, autor i producent Colonijinih pjesama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene