Colin Jost prošle je godine zaproio Scarlett Johansson nakon dvije godine veze, a par će zbog pandemije koronavirusa pričekati s ulaskom u bračnu luku.

Galerija


Američki komičar i glumac Colin Jost te jedna od najseksepilnijih žena svijeta Scarlett Johansson prošle su godine objavili zaruke, no čini se da će par zbog pandemije koronavirusa pričekati s odlaskom pred oltar. Zajedno su proveli vrijeme u karanteni, a posljednjih dana sve više uživaju na moru.

Vezani članci Scarlett Johansson (Foto: AFP) Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

Colina su tako fotografi uhvatili ovoga tjedna na surfanju, a 38-godišnji komičar je pokazao iskleasno tijelo te je privukao dosta znatiželjnih pogleda.

Brojne njegove obožavateljice prate ga u korak, a često komentiraju kako je Scarlett prava sretnica i zavide joj jer je "upcecala" slavnoga šarmera.

Scarlett i Colin zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, i dok će njoj to biti već treći brak, njemu će biti prvi. Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara počelo se govoriti u svibnju 2018. godine kada su viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od Dauriaca.

Preminuo Rajko Dujmić: Jedan od najboljih hrvatskih skladatelja izgubio je bitku za život nakon teške nesreće