Mnoge su pale

Neki ga smatraju ocvalim zavodnikom, no posljednje golišave fotke iz teretane dokazuju da može još osvajati

Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) +0 Amelia Warner i Jamie Dornan (Foto: AFP) Galerija

43-godišnji Colin Farrell u Hollywodu će ostati upisan kao veliki zavodnik, no smirio se.

Zločesti holivudski dečko danas ima 43 godine.

Pogledaj i ovo Colin Farrell kakva transformacija! Teško je povjerovati da je ovo jedan od inače najpoželjnijih frajera, nema ni traga njegovom ljepuškastom licu!

Ako su žene nekoga obožavale u Hollywoodu, barem kada je u pitanju njegov muški dio, onda je to svakako bio irski glumac Colin Farrell.

Farrell je furao imidž zločestog dečka, zavodnika s viskijem u jednoj i cigaretom u drugoj ruci, a na njegov šarm pale su brojne slavne i manje slavne ljepotice. Iako je danas u petom desetljeću, vjerujemo kako dotični ne bi imao problema s osvajanjem dama, posebno nakon posljednjih paparazzo fotografija iz njegove teretane.

Slavnog glumca fotografi su uhvatili tijekom privatnog treninga na kojem je bio bez majice i na kojem se poprilično namučio, ali i još jednom dokazao kako još uvijek ima "ono nešto".

I dok glumac ne skriva mišiće, svoj privatni život od samih početaka skriva od očiju znatiželjne javnosti, no zna se ime njegove sadašnje djevojke.

Naime, glumac se posljednje dvije godine viđa s atraktivnom Kelly McNamarom, a u Hollywoodu je poznat po tome što se često petljao s filmskim partnericama, kao što su primjerice Angelina Jolie, Salma Hayek i Demi Moore, a osvojene su bile i Britney Spears, Carmen Electra, Elle Macpherson i Lindsay Lohan.

43-godišnji glumac nikad se nije ženio, no ima dvoje djece iz propalih veza s Kim Bordenave i Alicjom Bachledom-Curus. Ipak, jednom je prilikom ipak stao pred oltar tijekom romantičnog odmora na Tahitiju s tadašnjom djevojkom, glumicom i pjevačicom Amelijom Warner, koju je upoznao 2000. godine.

"Ceremonija se održala na plaži, no taj brak nikada nije bio legalan. Bila je to stvar koju smo napravili na odmoru. Išli smo hraniti morske pse, a onda smo se vjenčali", rekao je jednom prilikom glumac, koji si je dao tetovirati njezino ime oko prsta na kojem se tradicionalno nosi prsten. Četiri mjeseca nakon putovanja par je prekinuo.

Amelia je danas poznata i kao supruga slavnog glumca Jamieja Dornana, koji je miljenik žena postao u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive". Njega je upoznala 2010. godine, a par ima i dvije kćeri.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Pjevačica Žanamari Peričić (Foto: IN Magazin) Žanamari (Foto: Instagram) +10 Žanamari (Foto: Instagram) Celebrity Žanamari se požalila na jedan problem, a Ecija Ivušić napisala joj je što misli o njezinu outfitu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene