Jedan od najpoželjnijih!

Nedavno je sve šokirao zastrašujućim izgledom, a sada razgolićen trčkara ulicama i osvaja skroz drugačijim izdanjem

Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) +0 Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Galerija

Colin Farrell pokazao je impresivnu formu na ulicama Los Angelesa gdje se pojavio samo u kratkim hlačicama.

Irski glumac, koji i s 45 godina nosi titulu zločestog dečka, Colin Farrell izmamio je brojne uzdahe slučajnih prolaznica dok je u oskudnom izdanju trčao ulicama Los Angelesu i svima pokazao kako održava top formu.

Pogledaj i ovo Colin Farrell svaka čast! Jedan od najseksi muškaraca šokirao transformacijom, evo koliko je potrebno da sva njegova ljepota ishlapi do neprepoznatljivosti

Colin se na trčanje odlučio uputiti samo u kratkim crnim hlačama i ponosno pokazati isklesani torzo i impresivnu formu, na kojoj očito marljivo radi. 

Zaposleni glumac nedavno se vratio iz Australije gdje je snimio dramu redatelja Rona Howarda "Thirteen Lives" u kojem glumi s Vigom Mortensonom i Joelom Edgertonom, a radnja filma temelji se na spašavnju tajlandskog juniorskog nogometnog tima koji je ostao zarobljen u poplavljenoj špilji.

Ranije ovog mjeseca najavljeno je i da će snimati romantičnu komediju "The Lobster" s Rachel Weisz te mračnu komediju "Love Child".

Jedan od posljednjih filmova koje je snimio je i "Batman" u kojem se pojavljuje u neprepoznatljivom i zastrašujućem izdanju kao Oswald Cobblepot iliti kao Pingvin, a dugoočekivani triler u kinima bi se trebao pojaviti u ožujku 2022. godine.

Film "Batman" s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi navodno će biti prava poslastica za ljubitelje čovjeka šišmiša i njegove avanture, a dok se već sada dive njegovoj interpretaciji, mnogi ne prestaju pričati upravo o 45-godišnjem Colinu i njegovoj transformaciji. Uz Pattinsona i Farrella u filmu glume i Zoe Kravitz kao Žena mačka, Jeffrey Wright kao policijski zapovjednik James Gordon te John Turturro kao Carmine Falcone.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: Instagram) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +11 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zbog nje je bivšu ostavio preko telefona i slomio joj srce, a njoj se dive jer je smirila tog nepopravljivog zavodnika

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene