Colin Farrell i Britney Spears pojavili su se zagrljeni na premijeri filma "The Recruit".

Galerija


Bilo je to davne 2003. godine.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Catherine Zeta Jones Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

Irski glumac Colin Farrell posljednjih godina nije toliko aktivan ni na filmskom platnu ni na crvenim tepisima. No nekada je bila potpuno drugačija situacija.

Glumac je bio poznat i kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce, a među njima je bila i svjetska glazbena senzacija Britney Spears. Duo se zabavljao jedno kratko vrijeme, a za to se saznalo u siječnju davne 2003. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Radilo se o premijeri filma "The Recruit" na kojoj se dvojac pojavio zagrljen i u nešto "veselijem" izdanju, a do dan danas ovaj je trenutak u šoubiz povijesti ostao zapamćen kao jedan od najpoznatijih.

Par je jedini put tada viđen zajedno, a do dana današnjeg ostao je potpuni misterij zašto su se uopće pojavili zajedno i što su time htjeli postići.

U to vrijeme oboje su bili vrlo popularni, a to je bilo i nekoliko godina prije njezinog sloma koji je doživjela 2006. godine i kada su stvari krenule nizbrdo, a sve zbog tereta slave koju je stekla jako mlada.

Srećom, tu su fotografije iz prošlosti koje nas tjeraju da neke trenutke s crvenih tepiha baš nikada ne zaboravimo. 

Zagrebačka publika uzdisala je i za plesačicama Jasona Derula koje su prave bombe

Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor