Colin Farrell i Britney Spears pojavili su se zagrljeni na premijeri filma "The Recruit".

Galerija


Bilo je to davne 2003. godine.

Vezani članci Colin Farrell Ovo je jedan od najseksi muškaraca današnjice, a njegova zapanjujuća transformacija ostavlja bez teksta Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Irski glumac Colin Farrell posljednjih godina nije toliko aktivan ni na filmskom platnu ni na crvenim tepisima. No nekada je bila potpuno drugačija situacija.

Glumac je bio poznat i kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce, a među njima je bila i svjetska glazbena senzacija Britney Spears. Duo se zabavljao jedno kratko vrijeme, a za to se saznalo u siječnju davne 2003. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Radilo se o premijeri filma "The Recruit" na kojoj se dvojac pojavio zagrljen i u nešto "veselijem" izdanju, a do dan danas ovaj je trenutak u šoubiz povijesti ostao zapamćen kao jedan od najpoznatijih.

Par je jedini put tada viđen zajedno, a do dana današnjeg ostao je potpuni misterij zašto su se uopće pojavili zajedno i što su time htjeli postići.

U to vrijeme oboje su bili vrlo popularni, a to je bilo i nekoliko godina prije njezinog sloma koji je doživjela 2006. godine i kada su stvari krenule nizbrdo, a sve zbog tereta slave koju je stekla jako mlada.

Srećom, tu su fotografije iz prošlosti koje nas tjeraju da neke trenutke s crvenih tepiha baš nikada ne zaboravimo. 

Zagrebačka publika uzdisala je i za plesačicama Jasona Derula koje su prave bombe

Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor