Coleen Rooney prije puta u Liverpool suprugu Wayneu Rooneyju dala je jasne upute ponašanja i pravila kojih se mora pridržavati dok nje nema.

Galerija


Supruzi britanskog nogometaša Waynea Roonneyja, 33-godišnjoj Coleen rodni Liverpool navodno toliko nedostaje da je tamo odlučila provesti cijelo ljeto, dok će Wayne ostati u Americi zbog obveza koje ima prema nogometnom klubu iz Washingtona D.C. Unitedu.

Vezani članci Holly Young (Foto: Instagram) Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto

Coleen ovu odluku nije bilo lako donijeti s obzirom na to da joj je ranije ove godine brak s Rooneyjem visio o niti, nakon što je viđen kako pije s konobaricom imena Vicki Rosiek u kasnim noćnim satima, samo nekoliko tjedana kasnije nakon što je bio uhićen u pijanom stanju u vašingtonskoj zračnoj luci.

To nije bio prvi takav incident jer je bivši Evertonov napadač bio uhićen i 2017. godine dok je vozio automobil prijateljice Laure Simpson iznad ograničenja.

Zbog svega navedenog Coleen je suprugu navodno ostavila niz uputa ali i zabrana kojih se mora pridržavati dok nje nema. Primjerice, ne smije partijati i konzumirati alkohol, a uz to će je morati zvati svakog dana.

"Wayne se neće pridružiti svojoj obitelji u Liveroolu ovog ljeta zbog obveza vezanih za nogomet, ali Coleen mu je rekla kako za njega u tom periodu nema zabava ni alkohola, a provjeravat će ga svakog dana. Ona se posvetila svojoj obitelji i nakon svega što joj je Rooney priuštio mora se opustiti i zabaviti. Bila je to teška godina za nju i mora se vratiti tamo gdje su njezini korijeni", izjavio je izvor blizak paru za The Sun.

Coleen se s njihovo četvero djece prošle godine preselila u Washington, gdje je Rooney nastavio svoju nogometnu karijeru.

 

Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića