velika obitelj

Oprostila mu nevjeru pa otkrila sretne vijesti: "Stigao nam je još jedan sin!"

Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty) Galerija

Wayne Rooney postao je po četvrti put otac. Njegova supruga Coleen na svijet je donijela još jednog dječaka.

Velika euforija vlada u obitelji nogometaša Waynea Rooneya. Njegova supruga Coleen na svijet je donijela njihovo četvrto dijete. Sretnu vijest ponosna majka otkrila je na svom Twitteru otkrivši i ime koje su nadjenuli mališanu. "Toliko sam sretna što nam je stigao dječak. Cass Mac Rooney. Predivan je", napisala je Coleen. Sa Wayneom, s kojim je u braku od 2008. godine, već ima trojicu sinova - sedmogodišnjeg Kaija, četverogodišnjeg Klaya te jednogodišnjeg Kita.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Unatoč trenutnoj neopisivoj sreći, iza ovog para je poprilično turbulentan period. Slavni nogometaš u rujnu prošle godine prevario je suprugu s 29-godišnjom starletom. Za njihovo druženje saznalo se nakon što je Rooney uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a s njim u automobilu je bila Laura Simpson s kojom se tu večer zabavljao u jednom noćnom klubu. Njegova supruga Coleen bila je izvan sebe kad je saznala što se dogodilo. Uzela je djecu i odselila od nevjernog nogometaša. Ipak, naposljetku mu je odlučila sve oprostiti pa sada zajedno uživaju u bračnoj i obiteljskoj idili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene