Clay Harbor sportaš je za kojim Amerikanke luduju, a mogle bi početi i Hrvatice.

Galerija


Igrač američkog nogometa nakon Španjolske stigao je u Hrvatsku.

Vezani članci Venere s Instagrama Miloska Venera je samo jedna, ali na Instagramu ih je bezbroj Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Od djevojčice do komada: Maja Lena Lopatny na Korčuli pokazala vitke noge kojima nema kraja

Clay Harbor sportaš je za kojim Amerikanke luduju, a mogle bi početi i Hrvatice, posebno one koje ga uspiju uloviti dok se odmara na našoj prekrasnoj obali.

Naime, Clay se trenutačno odmara na Korčuli sa prijateljima, a na Instagramu je s obožavateljima podijelio oduševljenje prirodom koja ga okružuje. "Kamo god krenem, nalazim raj", pohvalio je hrvatsku obalu te poručio kako je Korčula jednostavno prekrasna.

Clay je zvijezda trenutne šeste sezone popularnog showa "Bachelor in Paradise", a upravo je on jedan od najpoželjnijih američkih neženja.

Ovo mu je drugi put da sudjeluje u tom showu, a svojom je opuštenošću brzo osvojio srca gledatelja, i to ne samo u Americi.

Clay se itekako voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom, pa ako ne želite uživati u ljepotama naše obale, onda svakako možete uživati u pogledu na njegove pločice i bicepse.

Tko zna, možda sportaš baš ovdje pronađe ženu svojih snova, jer nije tajna da Hrvatice slove kao prekrasne. 

Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije