Hrvatice, gdje ste?

Popularni sportaš i neženja stigao na Korčulu te odmah skinuo majicu

Clay Harbor (Foto: Instagram) Clay Harbor (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Clay Harbor (Foto: Instagram) Clay Harbor (Foto: Instagram) Clay Harbor (Foto: Instagram) Clay Harbor (Foto: Instagram) Clay Harbor (Foto: Instagram) +0 Clay Harbor (Foto: Getty) Galerija

Clay Harbor sportaš je za kojim Amerikanke luduju, a mogle bi početi i Hrvatice.

Igrač američkog nogometa nakon Španjolske stigao je u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Njezino ljeto Od djevojčice do komada: Maja Lena Lopatny na Korčuli pokazala vitke noge kojima nema kraja

Clay Harbor sportaš je za kojim Amerikanke luduju, a mogle bi početi i Hrvatice, posebno one koje ga uspiju uloviti dok se odmara na našoj prekrasnoj obali.

Naime, Clay se trenutačno odmara na Korčuli sa prijateljima, a na Instagramu je s obožavateljima podijelio oduševljenje prirodom koja ga okružuje. "Kamo god krenem, nalazim raj", pohvalio je hrvatsku obalu te poručio kako je Korčula jednostavno prekrasna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Clay Harbor (@clayharbs82)

Clay je zvijezda trenutne šeste sezone popularnog showa "Bachelor in Paradise", a upravo je on jedan od najpoželjnijih američkih neženja.

Ovo mu je drugi put da sudjeluje u tom showu, a svojom je opuštenošću brzo osvojio srca gledatelja, i to ne samo u Americi.

Clay se itekako voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom, pa ako ne želite uživati u ljepotama naše obale, onda svakako možete uživati u pogledu na njegove pločice i bicepse.

Tko zna, možda sportaš baš ovdje pronađe ženu svojih snova, jer nije tajna da Hrvatice slove kao prekrasne. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) +6 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene