Claudia Wells je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox.

Galerija


Claudia Wells (53) imala je 18 godina kada se proslavila u filmu "Povratak u budućnost", a nije se pojavila u nastavcima popularne franšize. 

Vezani članci Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Otkrivena tajna kultnog filma: Godinama se nagađalo zašto su njegovi tvorci uopće dopustili takvu manu Slika nije dostupna 52-godišnja supruga 'putnika kroz vrijeme' nevjerojatno izgleda

Glumica je u petak viđena u sushi restoranu u Los Angelesu s prijateljima kako obilježava važan događaj, godišnjicu filmskog hita. Upravo je tog dana, 3. srpnja prvi nastavak franšize "Povratak u budućnost" proslavio 35 godina od svog izlaska. Glumica je u trapericama i cvjetnoj bluzi sa smiješkom na licu pokazala kako i u 54. godini života odlično izgleda. 

Važnom godišnjicom se pohvalila i na Instagramu na kojem je objavila fotografiju poljupca iz filma. "Mislim da je 35. obljetnica "Povratka u budućnost" vrijedna poljupca", istaknula je. 

Claudia je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox. Kultni film je govorio o putovanju kroz vrijeme, a Wells se nije pojavila u sljedeća dva nastavka jer joj majci bio dijagnosticiran rak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Figure the 35th anniversary of ‘Back To The Future’ premiering is worthy of a kiss! 🥰😁. @back_to_the_future_trilogy #premiere #35thanniversary #35th #backtothefuture #martymcfly #claudiawells @theclaudiawells @armani_wells #armaniwells @lea_thompson #docbrown #delorean #fluxcapacitor #mrfusion #gigawatts #bifftannen #timetravel #hoverboard #michaeljfox #christopherlloyd #deloreantimemachine #twinpinesmall #grayssportsalmanac #1985 #1955 #2015 #88milesperhour #hillvalley @back_to_the_future_trilogy #backtothefuturetrilogy @backtothefuture.page @back_to_the_future_fan @backtothefuture__ @backtothefuture_blog @80sthen80snow #80sfashion @unistudios #unistudios @amblin @spielberg_official #stevenspielberg

A post shared by Claudia Wells (@theclaudiawells) on

"Moja mama je bila u četvrtoj fazi limfoma.. Imala sam toliko toga u privatnom životu što mi se događalo i nikada nisam razmišljala o tome da budem dio nastavaka. Duboko u sebi sam znala da je to pravi izbor za mene", istaknula je glumica 2017. 

Zamijenila ju je zvijezda serije "CSI" Elisabeth Shue. 

Proslavila se kao 13-godišnja slatkica, a danas pozira u seksi rublju i obožava tetovaže