mami poglede

Vatrena nogometna sutkinja podiže temperaturu svojim bujnim oblinama, grudi i guza su uvijek u prvom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudiju Romani na Instagramu prati preko milijun ljudi, a ova zgodna Talijanka često ističe svoje bujne obline na fotografijama.

Bujne grudi i stražnjicu uvijek gura u prvi plan na društvenim mrežama, a upravo tako Claudia Romani (38) privlači pažnju što god da objavi. Na Instagramu je prati preko milijun ljudi, koji svakodnevno mogu uživati u prizorima njezinih oblina.

Pogledaj i ovo showbuzz nitko nije ravnodušan Seksi poliglotkinja: U prvom planu bujne grudi i stražnjica, a uvrštena je među najljepše žene svijeta

Zgodna Talijanka je zbog karijere iz rodne zemlje preselila u Dansku, kasnije je otišla u Veliku Britaniju, a posljednje vrijeme provodi uživajući na plažama u Miamiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had such a great staycation at @faena with my love @chrisvehovec and he takes the best pics .. 🥰 Are you ready for the return of my predictions on @nostradamusbet_official and a great giveaway by @iedmofficial ? ❤️❤️❤️ Stay tuned!!! 📸 : @chrisvehovec 👙 : @mitsfitsbrazil Tan 🏝 : @perfectglowtanning

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Romani se pojavila na naslovnicama prestižnih svjetskih časopisa, a neki od njih uvrstili su je i među sto najseksi žena na svijetu. Osim modelingom, lijepa Talijanka radi i kao nogometna sutkinja, a hvali se i kako govori šest jezika.

Vatrena je navijačica kluba Milan, sudjelovala je u francuskom reality showu "Secret Story" prije pet godina, a često ističe i da je vegetarijanka. Claudia je prije ljubila umirovljenog talijanskog nogometaša Pippa Inzaghija, a danas je zaručena Chrisa Vehovca koji je zaslužan za njezine brojne seksi fotografije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Celebrity Naša glumica pokazala utrenirano tijelo, a komplimenti samo pljušte: "Svaka čast na upornosti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene