Ostavlja bez teksta

O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Galerija

Slavonka Claudia Rivier pokazala je osunčani ten u minijaturnom kožnom korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne obline.

Popularna slavonska influencerica Claudia Rivier, proslavila se zbog svojih raskošnih atributa koje ponosno pokazuje na profilu na Instagramu gdje ima gotovo 500 tisuća pratitelja, a sada im se odlučila pohvaliti osunčanim tenom.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Čini se kako je 26-godišnja Claudia iskoristila prve vruće dane ove godine i bacila se na hvatanje boje, a rezultate je odmah pokazala na društvenim mrežama.

"Osunčana", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira u uskom korzetu s vezicama koji joj bujne obline gotovo i nije uspio obuzdati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Predivna si", "Najljepša žena na svijetu", "Fasciniran sam načinom na koji nam se prezentiraš", "Jako si lijepa", "Zaljubio sam se", "Ti si spektakl", "Predivna cijela, ali oči su ti posebne", "Jako si seksi", "Lijepo, lijepo", nahvalili su je obožavatelji.

Claudia svojim objavama i bujnim oblinama mnoge ostavlja bez teksta, a tvrdi da je na njoj sve prirodno, a nedavno je odlučila jednom i zauvijek stati na kraj nagađanjima o svojim estetskim zahvatima i pokazala kako je izgledala prije nekoliko godina.

"17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

"Napravila sam ovu usporedbu kako bih dokazala i da nisam mijenjala ništa ni na licu. Naravno, postoje brojni filteri koje svakodnevno koristimo na Instagramu, ali do danas sam ostala svoja. Dodatni kilogrami koje sam nakupila tijekom godina promijenili su kako izgledam, no zadržala sam svoje najprepoznatljivije značajke", zaključila je, a uslijedila je lavina komentara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 2 Celebrity Nives se izvijala u tijesnom badiću s izrezima, a maštovita upadica jednog fana sve je nasmijala!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput +30 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene