Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva člana grupe Blue već godinama održavaju intiman odnos.


Lee Ryan i Duncan James iz boy-banda 'Blue' navodno su u intimnom odnosu, piše Daily Mail.

Sjećate se njega? E pa, zaručio se!

Pjevači navodno imaju nevjerojatno intenzivan odnos, koji je i intiman. 'Lee ima nevjerojatno intenzivan odnos s Duncanom. Osjeća kao da je on jedina osoba na svijetu koja ga istinski razumije', otkrio je izvor za The Sun. 'Vole se i istina je da su već godinama intimni. Skroz im je ugodno zajedno i provode blagdane zajedno. Iako obojica imaju djecu, nijedan nije oženjen,a to vam sve govori', dodao je.

Lee je nedavno progovorio o svojim seksualnim iskustvima s muškarcima u reality showu Big Brother. 'Bio sam s muškarcem. Svi su napravili eksperimentalna sranja', rekao je Lee. 'Duncan i ja sudjelovali smo u threesomeima. Nas dvojica radili smo si neka luda sranja', dodao je.

Otkrio je kako mu nije bilo čudno imati spolni odnos s Duncanom i djevojkom te da su si na kraju njih dvojica 'dala pet' (high-five). Pjevači su također nosili donje rublje za snimanje za jedan gay časopis 2011. godine.

Duncan je progovorio o svojoj biseksualnosti, no otkrio je kako mu to nije bilo lako.

'Odgojen sam kao strogi katolik pa je cijela gay stvar u mojoj glavi bila loša i kriva. To sam mislio sve dok nisam došao u bend, gdje sam bio okružen drugim gay dečkima, te sam shvatio da zapravo možeš biti gay. U redu je da ti se sviđaju drugi dečki', rekao je Duncan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook