Dobro joj pristaje

Atraktivna hurikanka samouvjereno pozira bez šminke, njezina vojska obožavatelja kaže da im je u takvom izdanju još i ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Nikolić se bavila plesom i bila višestruka državna prvakinja u plesu te je završila ekonomski fakultet prije nego što je postala članica grupe Hurricane koja je stvorena zahvaljujući srpskom biznismenu.

Ivana Nikolić članica je grupe Hurricane koja je svojim seksi nastupima na probama za Eurosong privukla puno pozornosti, a ima vojsku obožavatelja koje oduševljava svojim objavama na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

26-godišnja Nišanka često dijeli i fotografije bez šminke na kojima pokazuje da jednako dobro izgleda u prirodnom izdanju kao i kada je potpuno sređena. 

"Ljepota", "Slatka", "Kraljica", "Top", "Tako si savršena", "Prelijepa si bez šminke", "Izgled koji ubija", komentiraju njezini pratitelji. 

Inače, Ivana je odmalena gajila ljubav prema glazbi, ali i plesu zbog čega je upisala plesnu školu i sudjelovala u natjecanjima. Osvojila je brojne nagrade i bila višestruka državna prvakinja u plesu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Nakon srednje škole je upisala Ekonomski fakultet u Nišu, a kasnije nastavila studij u Beogradu. Ples je Ivani otvorio mnoga vrata pa se jedno vrijeme bavila manekenstvom. 

Zanimljivo je i da je grupa Hurricane, čija je ona članica, nastala, kako su pisali srpski mediji, zahvaljujući srpskom biznismenu Zoranu Milinkoviću koji živi na Karibima. On je 2017. dobio ideju o stvaranju ženske grupe koja će snimati pjesme namijenjene stranom tržištu. 

Prema popularnosti, koju su ostvarile atraktivne Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Nikolić, njegov plan je bio pun pogodak. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Instagram) +7 Naomi Campbell (Foto: Instagram) Celebrity Naomi Campbell u 51. godini postala majka, već je objavila i prvu fotografiju s bebom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene