Čista ljubav proteklih je mjeseci prikovala gledatelje Nove TV uz male ekrane.

Galerija


Janko Popović Volarić oženio je kolegicu Taru Rosandić! Doduše, samo u finalu popularne "Čiste ljubavi". Veliko finale omiljene serije očekuje vas večeras na Novoj TV. Imat ćete tako priliku gledati sretan kraj ljubavne priče Tome i Sonje. Jankova i Tarina kolegica Sementa Rajhard objavila je na Instagramu fotografiju vjenčanja sa snimanja i time oduševila svoje pratitelje.

Vezani članci Dora Arar, Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Preslatka fotografija: Janko uživa u uspomenama koje nikad neće zaboraviti Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL) Zgodna Tara hrabro progovorila o onome o čemu mnogi šute: "Kod nas je to možda još i prisutnije"

Fotografiju sa televizijske svadbe objavila je i sama Tara Rosandić, zahvalivši svima što koji su pratili seriju. "Pozdrav Čistoj ljubavi i vidimo se u nekim novim pričama! Hvala što ste nas pratili. Hvala svim divnim suradnicima na ovom projektu... i hvala prijateljima koje sam ovako upoznala", oprostila se Rosandić od svoje serije.