Uzor mnogim ženama

'Čini se da jesam moderna feministica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je trenutno jedna od najvećih zvijezda današnjice. Mnogim ženama je uzor, a sada je progovorila i o svom životu i utjecaju na mlade žene.

Snažna, moćna, prelijepa, neovisna ali i odana svom muškarcu, majka. To je 31-godišnja Beyonce. Sada je i u britanskom Vogueu, na čijoj je naslovnici, i progovorila o svojoj etiketi moderne feministice.

Pogledaj i ovo In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris kritike urodile plodom Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

'Riječ feminizam može biti jako ekstremna, no čini se da jesam moderna feministica. Vjerujem u jednakost. Zašto bi trebala birati koji si tip žene? Zašto bi se trebala etiketirati? Ja sam samo žena i uživam u tome', kaže Beyonce. Sa svojom 31. godinom, ona je učinila toliko toga, no ne misli stati. Nakon što je postala mama, brzo se vratila na scenu i uskoro kreće na turneju pa je jedva čekamo u zagrebačkoj Areni 17. ovog mjeseca.

>> Uhvaćene: Beyonce s neodoljivom kćerkicom!

'Vjerujem u jednakost i da svaka od nas ima pravo birati kakav život želi, to je nešto što je 'gurnuto' sa strane i nešto što nam se nameće. No ne mora biti tako, ja sam sretna i volim svog supruga. Ja sam doista gospođa Carter, osjećam se prirodno, no sada sam i odvažnija nego ikada prije. Obitelj je moja svrha, a upoznala sam svoju novu stranu i ono što sam ja doista, kada sam ugledala svoje dijete. Rođena sam za to', kaže diva a i svoju kćerkicu će podupirati u ostvarenju svojim ciljeva.

'Definitivno želim da moja kćer ima ciljeve i strast u svojem životu, da postigne ravnotežu', poručila je

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene