Konačno odlučila

Vrijeme je za mirovinu: 'Ne želim se natjecati s vlastitom kćeri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon više od dvadeset godina manekenske karijere, Cindy Crawford odlučila je da je vrijeme za mirovinu.

Cindy Crawford karijeru je započela 80-ih godina, i nema toga što u manekenstvu nije ostvarila.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford (Foto: Instagram) Ljepotica bila i ostala Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola

Nakon više od dvadeset godina u manekenskim vodama odlučila je da je vrijeme za mirovinu i nagovijestila da se nakon što proslavi 50. rođendan povlači u mirovinu, a kao glavni razlog navodi kako se više ne želi nikome dokazivati.

 

 

#TBT Babies! With @mstatjanapatitz, photo by @herbritts.

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

'Mislim da je to dobra odluka. Radila sam sa divnim fotografima i što još trebam učiniti? Ne želim se ponavljati i mislim da se više ne trebam dokazivati', rekla je ljepotica koja će 20. veljače navršiti okruglih pola stoljeća.

49-godišnja Cindy bila je najveća zvijezda osamdesetih i često puta joj se dodjeljivao pridjev najljepše žene svijeta, a od manekenstva se odmaknula 2000. godine, no i dalje povremeno snima editorijale i naslovnice.

 

 
 

Weekend vibes. #CapezioBags

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

'Nikada nisam imala neki točan plan svoje karijere. Imala sam dosta sreće u svemu tome, no bilo je potrebno puno rada i hrabrosti da neke stvari napravim drugačije', dodala je  za Daily Mail.

 

 

Getting cozy at home for the California winter. Head to @Gap's Styld-by.com to see more photos by @PresleyGerber!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Društveno je iznimno aktivna, bavi se humanitarnim radom i jako je angažirana kad su u pitanju djeca i medicinska istraživanja. Ima brojna celebrity prijateljstva, od kojih je najpoznatije ono sa Georgeom Clooneyjem.

 

 

@casamigos photo bomber #HouseofFriends

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Nekad je bila u braku s Richardom Gereom, a danas je u braku s Randeom Gerberom. S bivšim manekenom uplovila je u bračne vode još 1998. godine. Roditelji su dvoje djece, a njena kćerka Kaia najvjerojatnije će majčinim koracima.

 

 

Loved having @voguemagazine visit us at the lake this summer. Grab the September issue to read more about my new book and our family getaway. Thanks, @carterbedloesmith for the photos - and @harryjoshhair @hungvanngo for the beauty! #BecomingCindy

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

'Ne izgledam više kao da mi je 25 godina i ne želim nikoga razočarati. Želim da me vole, ali isto tako želim samo biti sretna', objasnila je bivša manekenka koja priznaje da se želi posvetiti drugim stvarima i dostojanstveno uživati u svojim najboljim godinama.

'Žene kao Helen Mirren i Jane Fonda izgledaju fantastično i prilično svojim godinama. Izgledaju odlično, no ne trude se izgledati kao da im je 30 godina. Ne želim se natjecati sa svojom kćeri koja ima 14. Godina jer bih izgubila', rekla je Cindy koja modne piste prepušta nekim mlađim licima.

 

 

Morning girls hike •

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Kaia želi biti uspješna manekenka, a Cindy je tu da je savjetuje o svemu što je očekuje na manekenskom putu. O ovoj ćemo mladoj ljepotici zasigurno pisati još puno puta.
 

 

Enough braids? One more from @TeenVogue.

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene