Slavna ljepotica Cindy Crawford prisjetila se svoje prošlosti i objavila fotku u bikiniju iz mladosti.

Galerija


Danas 53-godišnja bivša manekenka i supermodel Cindy Crawford 1990-ih je bila najtraženija ljepotica modnog svijeta. Prekrasno lice, bujna kosa i vitko tijelo lansirali su seksi Cindy u zvjezdanu orbitu u mlađahnoj dobi od 18 godina. 

Cindy je svojevremeno bila najplaćenija manekenka, a njezin ju je brak s glumcem Richardom Gereom dodatno gurnuo u okrilje Hollywooda. Ova se zanosna ljepotica i danas smatra jednom od najljepših žena svih vremena, a svoje je dobre gene prenijela i na svoju kćer Kaiu koja se i sama bavi manekenstvom. 

Iako se Cindy iz svijeta modelinga povukla davne 2000. godine, ljepotica je i dalje nastavila biti javno prisutna pa se okušala u poslu televizijske voditeljice i fitness instruktorice. 

Ova lijepa dama svako malo svoje fanove odluči podsjetiti na dane svoje naveće slave, pa je tako i sada objavila fotografiju s jednog davnog ljetovanja, na kojoj u prugastom bikiniju neobičnog kroja trči kroz vodu. 

Seksi fotografija mokre Cindy oduševila je fanove, pa je u samo 10 sati prikupila više od 50.000 lajkova na Instagramu. Obožavatelji su je zasuli komplimentima i poručili joj da je prekrasna bila i ostala.