Uvijek lijepa

Njezin sjaj ne blijedi: Slavna 53-godišnja manekenka objavila fotku u bikiniju i prisjetila se mlađih dana

Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Richard Gere i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Robyn Crawford (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +4 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Slavna ljepotica Cindy Crawford prisjetila se svoje prošlosti i objavila fotku u bikiniju iz mladosti.

Danas 53-godišnja bivša manekenka i supermodel Cindy Crawford 1990-ih je bila najtraženija ljepotica modnog svijeta. Prekrasno lice, bujna kosa i vitko tijelo lansirali su seksi Cindy u zvjezdanu orbitu u mlađahnoj dobi od 18 godina. 

Cindy je svojevremeno bila najplaćenija manekenka, a njezin ju je brak s glumcem Richardom Gereom dodatno gurnuo u okrilje Hollywooda. Ova se zanosna ljepotica i danas smatra jednom od najljepših žena svih vremena, a svoje je dobre gene prenijela i na svoju kćer Kaiu koja se i sama bavi manekenstvom. 

Iako se Cindy iz svijeta modelinga povukla davne 2000. godine, ljepotica je i dalje nastavila biti javno prisutna pa se okušala u poslu televizijske voditeljice i fitness instruktorice. 

Ova lijepa dama svako malo svoje fanove odluči podsjetiti na dane svoje naveće slave, pa je tako i sada objavila fotografiju s jednog davnog ljetovanja, na kojoj u prugastom bikiniju neobičnog kroja trči kroz vodu. 

Seksi fotografija mokre Cindy oduševila je fanove, pa je u samo 10 sati prikupila više od 50.000 lajkova na Instagramu. Obožavatelji su je zasuli komplimentima i poručili joj da je prekrasna bila i ostala. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Friday swimsuit... it’s a vibe. Photo: #BillKing for @ellefr #FBF

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene