Cindy Crawford i Rande Gerber prve novogodišnje dane provode u Miamiju.

Galerija


Jedna od najuspješnijih i najljepših manekenki svih vremena Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber u svibnju prošle godine su proslavili 25. godišnjicu braka, a ljubav među njima i dalje cvjeta.

Vezani članci Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka Kaia Gerber (Foto: Profimedia) 17-godišnja kći Cindy Crawford izašla na večeru s misterioznim ljepotanom: Prva ljubav na pomolu?

Zajedno se pojavljuju na brojnim društvenim događanjima, organiziraju zajedničke zabave, odgajaju djecu ali i pokazuju i svoju zavidnu formu odmarajući na obali Miamija gdje su snimljeni ovih dana.

Izgleda da slavna umirovljena manekenka, kojoj su danas 53 godine, nije jedina koja se može pohvaliti dobrom linijom, usudili bi se čak reći da ju je 57-godišnji Rande u tome i nadmašio, sudeći po njegovom isklesanom torzu. Cindy je ponosno pokazala svoje duge noge i tijelo u bikiniju iznad kojeg je nosila šareni kaftan, dok je Rande šetao samo u kupaćim gaćicama.

Sretni jer par bračne zavjete razmijenio 1998. godine i zajedno imaju dvoje djece, 20-godišnjeg sina Presleyja i 18-godišnju kći Kaiu. Oni su odlučili poći koracima slavne majke i ući u izazovni svijet mode. Kaia dodatnu pažnju plijeni i ljubavnom romansom s komičarem Peteom Davidsonom.

Kći Rachel i Rossa je odrasla i nakon 16 godina je odgovorila Chandleru na foru iz obožavane serije