Cindy Crawford i Kaia Gerber pojavile su se zajedno na jednom modnom događanju u New Yorku.

Galerija


Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, 53-godišnja Cindy Crawford, i njezina 18-godišnja kći Kaia Gerber, koja se također bavi modelingom, oduzimaju dah svojom pojavom gdje god se pojave.

Vezani članci Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Ova ljepotica slavu može zahvaliti mami, a sad bez srama šeće u prozirnoj bluzi koja otkriva grudi Kaia Gerber (Foto: Profimedia) 17-godišnja kći Cindy Crawford izašla na večeru s misterioznim ljepotanom: Prva ljubav na pomolu?

Tako je bilo i prilikom njihova dolaska na modno događanje prestižnog časopisa Vogue u New Yorku, gdje su ih dočekali brojni paparazzi na ulici. Pritom su mnogi primijetili kako se Cindy ovog puta našla u sjeni kćeri koja je u ultrakratkoj suknji pokazala duge noge i koja zapravo neodoljivo podsjeća na majku u mlađim danima.

Baš kao i majka, Kaia osvaja modne piste diljem modnih prijestolnica poput New Yorka, Milana i Pariza, gdje je nosila revije na nedavnom održanim tjednima mode, na što je Cindy itekako ponosna. 

Fotografije s Vogueova događanja Cindy je podijelila na svom profilu na Instagramu i pohvalila se da je pozornicu dijelila s Kaiom. 

"Ne dobiješ svaki dan priliku dijeliti pozornicu s kćeri. Bilo nam je jako zabavno danas", napisala je Cindy uz fotografiju.