Cindy Bruna plijeni pažnju gdje god se pojavi, a ispisala je i modnu povijest.

Galerija


Manekenki Cindy Bruni tek su 24 godine, a na svakoj zabavi i događanju na kojoj se pojavi plijeni pažnju ljepotom i zanimljivim modnim kombinacijama.

Vezani članci Sukobi Žutih prsluka i policije u Parizu (Foto: AFP) Novi žestoki sukobi "žutih prsluka" i policije u Parizu: "Nemojmo se zavaravati, oni traže nasilje" Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Ova francuska ljepotica krasila je stotine naslovnica, a proglasili su je i jednom od najljepših žena na svijetu

Bio je to slučaj i na proslavi 27. rođendana jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Neymara, koja je održana u središtu Pariza. Neymar nije htio da njegov rođendan prođe bez "it djevojke" čije vrijeme tek očito dolazi, s kojom je viđen i na nekoliko modnih događanja.

Cindy je najpoznatija po revijama Victoria's Secreta i iako službeno nije "anđelica", na posljednjoj je reviji imala čak šest izlazaka na pistu.

Uz to Cindy je 2012. godine postala prva tamnoputa manekenka koja je nosila reviju Calvina Kleina te tako ispisala modnu povijest.

Prije manekenstva sanjala je o karijeri računovođe, no životni putevi odveli su je u potpuno drugom smjeru.

Potresna priča: Živjela je kao kraljica, zarađivala milijune, a danas je beskućnica i jedva preživljava

Jesu li oni najatraktivniji par na svijetu? Njih dvoje su i slavljenika Neymara bacili u drugi plan

Ovo je žena kojoj seks treba pet puta dnevno i uopće se ne trudi skrivati svoje apetite