Lijepa glumica Alicia Silverstone odlučila je okrenuti leđa glamuroznom hollywoodskom stilu života i okrenuti se potpuno prirodnom načinu života.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Alicia Silverstone Lude i pomalo bizarne stvari koje poznati posjeduju ili izjavljuju: ''Ne mogu sama maknuti poklopac s kave'' Alicia Silverstone Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima

Alicia je poslejdnjih godina više poznata po svom nesvakidašnjem stilu života nego po filmskim ulogama. Otkada je postala majka, mediji bruje o njezinim izjavama o odgoju sina Bear Blu.

Glumica, inače dugugodišnja veganka, priznala je da svog mališana hrani tako da prvo sama prožvaće hranu, a onda je sinu prebaci u usta. Također, otvoreno je progovorila o namjeri da, svog sina doji dok god on to želi.

>> Muž joj je još više seksi otkako je rodila

Uz to, Alicia je pokrenula vlastitu liniju ekoloških proizvoda pod imenom Eco Tools by Alicia Silverstone! Tu su kozmetičke torbice, alati za šminkanje, olovke i drugi predmeti koje žene koriste u svakodevnom životu.

Prekrasna glumica svoju ljubav prema prirodi i ekologiji isto tako dijeli i sa suprugom, rockerom Christopherom Jareckijem. Par živi u poptpuno ekološkoj kući upotpunjenoj sa solarnim pločama i organskim vrtom za uzgajanje povrča za cijelu obitelj.

 >> Živi u skladu s prirodom pa koristi i EKOvibrator!

No to nije sve! Talentirana glumica nedavno je na ternet stranici OpenSky.com nahvalila i svoj novi omiljeni ekološki vibrator - u obliku lista. Tvrdi da je ovaj vibrator ženstven i idealan neovisno o tome imate li partnera ili ne!

'Ako koristite ove vibratore imate priliku biti dobri prema prirodi koja će za uzvrat, vjerujte mi, biti dobra prema vama' - napisala je Alicia na stranici.

Čini se da glumica ne namjerava tako brzo odustati od svog novog stila života, dapače  - pretvorila ga je u potpuno novu karijeru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook