Napokon sretna

Dok je ona pozirala na naslovnici u vjenčanici, njezin ju je bivši zaručnik varao, no pronašla je "onog pravog"

Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) +0 Ciara (Foto: AFP) Galerija

Glazbenica Ciara sreću je pronašla sa 7 godina mlađim Russellom Wilsonom, no prethodno je ljubovala s reperom Futureom s kojim je bila prisiljena otkazati vjenčanje.

Američka pjevačica i r'n'b princeza kako joj tepaju, Ciara, potvrdila je kako čeka treće dijete.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Novi član Reynolds klana! Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca

Slavna glazbenica to je učinila na Instagramu, a sličnu je fotografiju podijelio i njezin suprug, igrač američkog nogometa Russell Wilson. "Broj 3", pohvalio se par kojemu je ovo drugo zajedničko dijete.

Naime, prije nego se Ciara 2016. godine udala za 7 godina mlađeg sportaša, bila je u nimalo lijepoj vezi s reperom Futureom s kojim ima sina. Reper je kleknuo pred nju, no neposredno pred vjenčanje, pjevačica je saznala kako ju je besramno varao gdje god je stigao.

Da stvar bude gora, nekoliko mjeseci prije nego je trebala izgovoriti sudbonosno "da", pozirala je na naslovnici časopisa za mladenke te u intervjuu isticala kako jedva čeka taj dan. No vratimo se na početak.

Slavni reper i pjevačica bili su skupa godinu dana kada je on u listopadu 2013. godine postavio sudbonosno pitanje na njezin 28. rođendan. "Imam osjećaj da 95 posto današnjih veza završava zbog varanja, ali ona naša nije imala veze s tim. Mi smo se jednostavno počeli udaljavati jedno od drugoga. Ja sam donosio odluke za sebe, ona za sebe. Ja sam se htio vratiti u Atlantu i još više baviti glazbom. Ponekad dama ne vidi ono što ti vidiš. Ja sam otkazao zaruke davno prije glasina o prevari", jednom je prilikom izjavio reper, a brzo se oglasila i pjevačica. "Neki su ljudi toliko besramni i nečasni da ni ne zaslužuju odgovor", napisala je tada na Twitteru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

U travnju 2015. godine prvi se put pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku 2017. godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima. "Rekla je da! Od prvog dana znao sam da je ona 'ona prava'. Nema ljepšeg osjećaja. Ovo je prava ljubav", napisao je tada na Instagramu ispod fotografije trenutka kada je kleknuo.

Također, sportaš je preuzeo brigu o Ciarinom sinu i iako mu je reper često javno spuštao, nikada nije reagirao na takav jadan način. Tako je to kad si gospodin!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene