Tužna vijest

Glazbenica preminula u 26. godini, posljednji video na svom profilu objavila je prije samo jedan dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chynna Rogers preminula je u dobi od samo 25 godina.

Američka manekenka i glazbenica Chynna Rogers preminula je u 26. godini, a tužnu su vijest medijima potvrdili obitelj i njezin glasnogovornik John Miller.

"Bila je veoma voljena i jako će nam nedostajati. Bila je izuzetno inspirativna i jedinstvena umjetnica i osoba", stoji u priopćenju koje je izdano povodom njezine smrti, čiji uzrok zasad nije poznat, prenosi The New York Times

Chynna je u svijet zabave i ljepote ušla kao mlada djevojka, sa samo 14 godina potpisala je ugovor s modnom kućom Ford Models, a nakon toga počela je surađivati s hip-hop kolektivom A$AP Mobom i objavila nekoliko singlova, od kojih su najpoznatiji "Selfie" i "Glen Coco".

Chynna nikada nije pokušala sakriti da je imala problema s ovisnošću o drogama i alkoholu, a u svojim je pjesmama izražavala osjećaje i opisivala borbe koje je vodila.

Chynna je posljednji video na svom profilu objavila prije samo jedan dan i u njema je izjavila kako treba glazbu da bi umrla i kako život ima previše soundtrackova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chynna (@chizzyano) on

Vijest o njezinoj smrti šokirala je svijet hip-hopa, koji često pogađaju smrti mladih glazbenika. Među njima je 2015. godine bio i jedan od Chynnih mentora ASAP Yams, koji je od slučajnog predoziranja preminuo u 26. godini.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) +0 Maxi Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene