Christopher Meloni pozirao je za naslovnicu časopisa Men's Health potpuno gol, a intimne dijelove prekrio je utegom.

Galerija


Glumac Christopher Meloni proslavio se u seriji "Zakon i red" u kojoj je kao markantni detektiv Elliot Stabler postao miljenika žena.

Da taj laskavi status zaslužuje i sa 60 godina, potvrdio je u najnovijem izdanju časopisa Men's Health za koji se skinuo do kraja.

Meloni je pozirao na naslovnici časopisa kao od majke rođen te utegom prekrio intimne dijelove, ali je zato raspametio obožavateljice mišićavim tijelom.

"Ovo je sve", "Molim te, baci uteg", "Kakav komad", "Slučaj zaključen", "Melem za oči", "Ove fotke su mi popravile dan", samo je dio brojnih komentara u istom stilu koje je Maloni dobio ispod objave na Instagramu.

Na jednoj od fotki objavljenima unutar magazina glumac vuče automobil, dok je na drugoj pozirao samo u speedo kupaćim gaćama, a u intervjuu je progovorio i o svojoj utegnutoj pozadini.

"Stražnjica mi je doživjela svoj trenutak slave. To je bilo jako kul", priznao je, referirajući se na fotke na sa seta serije "Happy" na kojima je bez hlača i koje su prije par godina obišle svijet.

Osim u spomenutim serijama, Maloni je slavu stekao i u kultnom "Ozu" gdje je glumio zatvorenika Chrisa Kellera, a ostvario je i zamjetnu ulogu u seriji "Okus krvi" u kojoj se također skinuo do kraja.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1995. godine je u sretnom braku sa scenografkinjom Sherman Williams s kojom ima i dvoje djece, 20-godišnju Sophiju Evu Pietru i 17-godišnjeg Dantea Amadea.

Jedva je sakrila međunožje u odjevnoj kombinaciji koju je teško shvatiti, no zbog velikog razloga za slavlje uopće nije marila za fotografe

Ella Dvornik u korzetu i halterima izazvala pomutnju na Instagramu, prizor je neke i zabrinuo, a ona je spremno odgovorila na provokacije