Pogledajte galeriju

Njoj je malo potrebno da se osjeća SEKSI: Evo i dokaza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ja sam jako prizemna cura, osjećam se seksi čak i u majici ili muškim krpicama', izjavila je Christina Aguliera i to dokazala pozirajući za naslovnicu časopisa za muškarce.

Nakon što je posljednjih mjeseci kritizirali da ima 'kilogram, dva viška' za svoje odjevne kombinacije, Christina Aguilera je pozirala u jednom novom super seksi izdanju.

>> Christina Aguilera istopila višak kilograma i pokazala novu seksi liniju

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Naime, pjevačica je u crnom grudnjaku, koji ističe njene bujne grudi te samo bijeloj muškoj košulji pozirala za naslovnicu časopisa Maxim.

'Ja sam jako prizemna cura, osjećam se seksi čak i u majici ili muškim krpicama. Ako se previše trudiš biti seksi, to je najgora stvar koju možeš napraviti', rekla je za Maxim odgovarajući na pitanje što je za nju seksi.

Na pitanje treba li muškarac pjevati kako bi dobio njezinu pažnju, odgovara: 'Ne, uopće! Najbrži način za mene da se osjećam čudno i dam petama vjetra jest da mi netko pjeva serenade. Nije to za mene', bila je iskrena.

Podsjetimo, Christini je ovo četvrta naslovnica za slavni časopis. Prvi put je pozirala 2022. godine, a zatim 2003. te 2007. i naposljetku, ove godine. Pogledajte GALERIJU!

Christina mi izgleda najbolje na naslovnici iz...

  • 2002. godine
  • 2003. godine
  • 2007. godine
  • 2013. godine

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene