Nije imala sreće

Dugo je nije nigdje bilo, ali njezine ljubavne brodolome s vrhunca slave svi još dobro pamte!

Christina Millian Christina Millian Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Millian - 3 Christina Millian - 1 Christina Millian - 2 Christina Millian Christina Millian - 1 Christina Millian - 2 Christina Millian - 3 Christina Millian - 4 Christina Millian - 5 +0 Christina Millian - 6 Galerija

Christina Millian pokazala je obline na plaži u Miamiju gdje se pojavila u društvu prijateljice.

Američka pjevačica i glumica Christina Millian pokazala je zanosne obline na plaži u Miamiju gdje je snimljena u društvu također atraktivne prijateljice i glumice Karrueche Tran.

40-godišnja Christina nosila je ružičasti badić s dubokim dekolteom i izrezom na leđima, a čini se da joj nije bilo vruće jer ga je iskombinirala s dugačkim trapericama.

U javnosti ju nemamo prilike puno viđati, pa svako njezino pojavljivanje bude popraćeno s interesom, a njezin ljubavni brodolom mnogi još dobro pamte. Naime, lijepa pjevačica je, svoju prvu veliku ljubav Nicka Cannona uhvatila u prevari i to nakon što ga je mjesec dana uhodila i potajice mu provjeravala mobitel - sve dok nije našla dokaz da ju onaj koji joj govori da ju voli zapravo vara.

Christina je u jednom od intervjua priznala da je to traumatično iskustvo trajno obilježilo njezin život i narušilo joj povjerenje u muškarce, zbog čega dugo nije mogla biti opuštena i prepustiti se osjećajima.

Osim Nicka, Christinu je prevario i zatim ostavio i njezin bivši suprug i otac njezine kćeri Violet Madison, koji je uhvaćen kako ju vara samo nekoliko mjeseci nakon njihova vjenčanja 2009. Ipak, vjeru u ljubav vratio joj je pjevač Matt Pokora s kojim se vjenčala 2020. godine i ima dvoje djece pa se čini da je na kraju ipak pronašla svoju sreću i muškarca koji ju zaslužuje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 +6 Eva Longoria - 7 Celebrity Dekolte do pupka i prozirna čipka kojim je 47-godišnja Eva pokazala zašto je jedna od najljepših glumica!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene