Mobitel ga otkrio

Zaljubili su se mladi i na početku slave, ludo se voljeli, a onda je otkrila da ju je mjesecima varao

Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) +0 Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica i glumica Christina Millian otkrila je kako je uhvatila svog bivšeg dečka Nicka Cannona da ju vara.

Američka pjevačica i glumica Christina Milian otkrila je tužnu priču iz svog života. Ljepotica je, naime, svoju prvu veliku ljubav Nicka Cannona uhvatila u prevari tako da ga je mjesec dana uhodila i potajice mu provjeravala mobitel - sve dok nije našla dokaz da ju onaj koji joj govori da ju voli zapravo vara. 

Pogledaj i ovo Nick Cannon Pa kako? Američki komičar postao otac deveti put! Prije mjesec dana rodilo mu se jedno, a do kraja godine treba stići još dvoje djece

Iako je od njihove ljubavne priče prošlo više od 14 godina, Christina je priznala da je to traumatično iskustvo trajno obilježilo njezin život i narušilo joj povjerenje u muškarce, zbog čega dugo nije mogla biti opuštena i prepustiti se osjećajima. 

Naime, 2005., nakon dvije godine veze s producentom, glumcem i glazbenikom Nickom Cannonom Christina je posumnjala da ju on vara. Nakon što je nekoliko tjedana imala loš predosjećaj, Christina je potajno provjerila mobitel svog dragog i imala što vidjeti - pronašla je poruke drugih žena. 

"Mjesec dana sam čitala njihove poruke. Nisam mogla vjerovati da se to događa pod mojim krovom, on je živio sa mnom u mojoj kući. Bila sam šokirana. Nastavila sam čitati i čitati, nakon mjesec dana imala sam toliko dokaza o nevjeri da više ništa nije mogao negirati", otkrila je danas 37-godišnja Christina. 

Svog dečka suočila je uživo sa svim dokazima i par je ubrzo prekinuo. 

Christina se zaljubila u Nicka 2003. godine kada su zajedno glumili u jednoj tinejdžerskoj romantičnoj komediji, a njihova romansa trajala je dvije godine, nakon čega je Nick krenuo dalje i ubrzo oženio glazbenu divu Mariah Carey. Njihov brak trajao je šest godina, no i dalje su u sjajnim odnosima zbog njihovo dvoje djece, 8-godišnjih blizanaca. 

Osim Nicka, Christinu je prevario i zatim ostavio i njezin bivši suprug i otac njezine kćeri Violet Madison, koji je uhvaćen kako ju vara samo nekoliko mjeseci nakon njihova vjenčanja 2009. 

Danas Christina mašta o udaji za pjevača Matta Pokoru, s kojim trenutačno očekuje svoje drugo dijete. Čini se da je na kraju ipak pronašla svoju sreću i muškarca koji ju zaslužuje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +7 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene