Pjevačica i glumica Christina Millian otkrila je kako je uhvatila svog bivšeg dečka Nicka Cannona da ju vara.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Christina Milian otkrila je tužnu priču iz svog života. Ljepotica je, naime, svoju prvu veliku ljubav Nicka Cannona uhvatila u prevari tako da ga je mjesec dana uhodila i potajice mu provjeravala mobitel - sve dok nije našla dokaz da ju onaj koji joj govori da ju voli zapravo vara. 

Vezani članci Anne Buydens, Kirk Douglas Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (Foto: AFP) Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Iako je od njihove ljubavne priče prošlo više od 14 godina, Christina je priznala da je to traumatično iskustvo trajno obilježilo njezin život i narušilo joj povjerenje u muškarce, zbog čega dugo nije mogla biti opuštena i prepustiti se osjećajima. 

Naime, 2005., nakon dvije godine veze s producentom, glumcem i glazbenikom Nickom Cannonom Christina je posumnjala da ju on vara. Nakon što je nekoliko tjedana imala loš predosjećaj, Christina je potajno provjerila mobitel svog dragog i imala što vidjeti - pronašla je poruke drugih žena. 

"Mjesec dana sam čitala njihove poruke. Nisam mogla vjerovati da se to događa pod mojim krovom, on je živio sa mnom u mojoj kući. Bila sam šokirana. Nastavila sam čitati i čitati, nakon mjesec dana imala sam toliko dokaza o nevjeri da više ništa nije mogao negirati", otkrila je danas 37-godišnja Christina. 

Svog dečka suočila je uživo sa svim dokazima i par je ubrzo prekinuo. 

Christina se zaljubila u Nicka 2003. godine kada su zajedno glumili u jednoj tinejdžerskoj romantičnoj komediji, a njihova romansa trajala je dvije godine, nakon čega je Nick krenuo dalje i ubrzo oženio glazbenu divu Mariah Carey. Njihov brak trajao je šest godina, no i dalje su u sjajnim odnosima zbog njihovo dvoje djece, 8-godišnjih blizanaca. 

Osim Nicka, Christinu je prevario i zatim ostavio i njezin bivši suprug i otac njezine kćeri Violet Madison, koji je uhvaćen kako ju vara samo nekoliko mjeseci nakon njihova vjenčanja 2009. 

Danas Christina mašta o udaji za pjevača Matta Pokoru, s kojim trenutačno očekuje svoje drugo dijete. Čini se da je na kraju ipak pronašla svoju sreću i muškarca koji ju zaslužuje.

Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja