Bili su u vezi 80-ih

PAR IZ PROŠLOSTI Otkrila što se zapravo dogodilo s Brad Pittom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi su i zaboravili da su hollywoodski glumci nekoć davno bili par, a sada je Christina dobila i pitanje čiji odgovor više nije mogla skrivati...donekle!

Danas 43-godišnja glumica Christina Applegate ima uspješnu karijeru, baš kao i njezin bivši Brad Pitt kojemu nije potrebno puno najava. Ako se ne sjećate, oni su bili par 80-ih.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

TOP 5 najzanimljivijih prvih susreta slavnih hollywoodskih parova

Sada se slavna glumica prisjetila nekih zajedničkih trenutaka nakon što je dobila nekoliko zanimljivih pitanja u američkom showu 'Watch What Happens Live' – je li ikad bila s drugom ženom, je li se ikad spetljala s kolegom na setu, kako tko izgleda izbliza (kao i kakav paket imaju u hlačama!!)... ipak, možda najzanimljivije je bilo pitanje o Brad Pittu.

Prekid zbog drugog frajera

Njih dvoje su prekinuli 1989., a ostala je malo zatečena pitanjem jer je prekinula s Bradom. Christina je tada bila zvijezda serije 'Bračne vode', a njih dvoje kratko su izlazili, a čak su se zajedno pojavili iste godine na MTV dodjeli nagrada.

Ono što je jedva otkrila bilo je to da je prekinula s njim zbog drugog frajera, nekoga tko je bio jako poznat no na kraju nije s njim bila u vezi. Ono što smo još saznali u ovoj misteriji je da Christina više nije bila s Bradom, ali su se vidjeli poslije – Hollywood je ipak malo mjesto... a tko je bio taj drugi fatalni frajer? To ne znamo. Christina je danas sretno udala i majka, pa vjerojatno nije htjela otkriti previše.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene